Hakkı Hoca’ya Play-Off görevi

29 Mart 2021 18:04

Isparta’nın evladı  hemşehrimiz,Türkiye Voleybol Federasyonu Üst Klasman Ulusal Voleybol Hakemi Hakkı Demiralay, daha önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da göz doldurmaya, göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.

Görüşlerine başvurduğumuz Isparta Voleybol İl Temsilcisi Abdurahman AKÇİL; “Tüm kamuoyunun da yakından takip ettiği üzere, tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle, süreci en iyi ve en planlı şekilde sürdüren ve bu konuda da en başarılı federasyon olan, Türkiye Voleybol Federasyonumuz insan sağlığını ön planda tutarak, Sadece  1. Lig, 2. Lig, Axa Sigorta Efeler ve misli.com Sultanlar Liginde maçların oynanması, illerimizde düzenlenen altyapı ve okul Müsabakalarını 2000/2021 yılı için oynatılmaması kararı almıştı.

Ve bugüne kadar ki geldiğimiz süreçte alınan bu kararın veya sezon içerisinde oynatılan lig maçları ile ilgili anlık alınan hassas kararların olumlu sonuçları, federasyonumuzun bu konudaki başarısını bir defa daha ortaya koymuştur. Normal sezonu Pandemi şartlarında tamamlanan 2020/2021 voleybol sezonunda, Türkiye’nin 50 üst klasman hakemi arasında yer almayı başaran ve bu başarısını 10 yıldır devam ettiren Hakkı hocamız Axa Sigorta Efeler ve misli.com Sultanlar Ligi’ndeki 20’nin üzerinde Süper Lig maçında Türkiye Voleybol Federasyonu, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu tarafından görevlendirilerek Isparta’mızın Spor elçilerinden biri olarak göğsümüzü kabartmaya devam etmiştir.

Bu sezon da Axa Sigorta Efeler ve misli.com Sultanlar Ligi voleybol maçlarının vazgeçilmez hakemlerinden biri olan Demiralay Aydın ilinde, Aydın Büyükşehir Belediyespor ile Galatasaray Kadın Voleybol takımları arasında oynanacak olan, misli.com Sultanlar Ligi 5/8 playoff maçında Başhakem olarak görev yaptı.  Bende Isparta voleybol il temsilcisi olarak ; Üst klasmanda yer alan, görev aldığı maçlarda ilimizi en iyi şekilde temsil eden ve aynı zamanda Isparta Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği başkanlığımızı yürüten ve birlikte çalışmaktan onur duyduğum, Hakkı Demiralay hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum”  dedi.

*LEVENT DOĞAN

 

Bu haber 1969 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...