“2 yılda 20 yıllık hizmet yaptım”

4 Nisan 2021 15:17

Muzaffer Türkeş Mahallesi Muhtarı İlker Köse, ikinci yılı geride bıraktığını belirterek “20 yıllık sorunlarımızı çözdük” dedi.

Muzaffer Türkeş Mahallesi Muhtarı İlker Köse, 2. Yıldönümü dolayısıyla şu açıklamayı yaptı:

“Bugün Muzaffer Türkeş Mahallesi Muhtarlık görevimin 2’nci yılı geride kaldı. Bu iki yıl içinde 20 yıllık sorunumuz olan Caminin Tapusunu Derneğimize devraldık, Merko Kavsağı sinyalizasyon sorununu giderdik, Sağlık Ocağı yer tahsisini yaparak Bakanlığa yazısını yazdık. Isparta Belediyemiz tarafından 45. mahalle olarak düşünülen Deregümü Ovasını Mahallemize dahil ettirilen bölge yeni Türkeş olarak hayat buldu. Okul yapımı için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibat halindeyiz.

Ve buna benzer parkların yenilenmesi mahallemizde kilit taşı çalışmaları, aydınlatma ile ilgili sorunlar mahallemizin yaz ilaçlamaları bank vs. çalışmaları 2 adet Semt spor Sahası Mahallemize yapılması  Belediyemizce uygun görülen yerlere kasis çalışmaları, sokak hayvanlarının barınağa nakli, ağaç budama faaliyetleri, boş arsaların temizletilmesi, asfalt yama çalışmaları, ızgara temizliği, çöplerin düzenli alınması ve kireçlenmesi, eksik tabelaların yenilenmesi, yeni durakların dahil edilmesi pandemi sürecince filyasyon çalışmaları ihtiyaç sahibi ailelerimize imkanlar dahilinde maddi destek ulaşılamayan posta evraklarının vatandaşa ulaşımı, düğünlerde, cenazelerde her daim mahallenin yanında olan bir muhtarlık yapmaya çalıştım. Bu güne kadar mahallemizde muhtarlık yapan tüm muhtarlarımıza da bizden önceki çalışmaları için teşekkür eder. Bu çalışmalarımda bana her daim yardımını esirgemeyen tüm mahalle sakinlerimize teşekkür eder.”

*LEVENT DOĞAN

Bu haber 1401 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...