Nisan ayında 37,7 milyonluk yatırım İhalesi gerçekleştirilecek

7 Nisan 2021 16:04

Isparta Belediye Meclisi’nin Nisan ayı ilk oturumu dün Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis üyelerini bilgilendirme geleneğini sürdüren Başdeğirmen, 7-25 Nisan tarihleri arasında 37,7 milyon TL yatırım değerinde 13 ihale gerçekleştireceklerini açıkladı.

MEHMET TÖNGE ALT GEÇİTİ İHALE EDİLİYOR

Başkan Başdeğirmen, “Bu ay içerisinde 13 ihale gerçekleştireceğiz. 37,7 milyon TL’lik yatırım tutarı var. İhalesi yapılacak projeler arasında Park ve Bahçeler Müdürlüğü kompleksine sera yapımı, Kirazlıdere yolunun yapımı ve aydınlatma çalışmaları, Emre Spor Kompleksi projesi, Mehmet Tönge alt geçit projesi gibi önemli konular yer alıyor” dedi.

İHALESİ ANKARA’DAN YAPILACAK PROJELER

Başkan Başdeğirmen, ihalesi genel bütçeden gerçekleştirilecek Belediye projeleri ile ilgili de bilgi verdi. Tren Garının atıl kalan bölümünde yapılacak Gül Park Millet Bahçesi için 10 Nisan’da, Tarihi yapıların restorasyonu için ihale gerçekleştirileceğini açıklayan Başkan Başdeğirmen, projenin tamamının ise 10 Haziran’da ihale edileceğini bildirdi. Başkan Başdeğirmen, 1002 konutluk TOKİ konutları ihalesinin ise 10 Mayıs’ta gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

*LEVENT DOĞAN

 

Bu haber 1534 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...