ISPARTA 32 SPOR- CİZRESPOR KARŞILAŞMASI YARIN ATATÜRK STADINDA

7 Nisan 2021 16:08

Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Cizrespor karşısında kazanıp yollarına devam etmek istediklerini   belirterek, “Play-Off yolunda önemli bir maça çıkacağız. Kazanıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.

                Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve Play-Off hedefleyen Isparta 32 Spor, 8 Mart Perşembe günü kendi saha ve seyircisi önünde kümede kalma savaşı veren Cizrespor’u ağırlayacak. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren pembe-yeşillilerde arka adalesinden sakatlanan Emre Fırtına ve kırmızı kart cezalısı Kerem Pala ise forma giyemeyecek.

                Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Hakan Şimşek ise Play-Off yolunda Cizrespor’la önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, “Sezonun en zor karşılaşmasına çıkacağız. Cizrespor da küme düşme hattında bulunuyor. Hafta başından bu yana Isparta’dalar. Bu ligde artık kolay maç yok. Bu maçta Emre Fırtına ve Kerem Pala’dan yoksun olacağız. Ayrıca kart sınırında olan futbolcularımız var. İnşallah Cizrespor’u yenerek Çatalcaspor maçına odaklanacağız” diye konuştu.

*LEVENT DOĞAN

 

 

Bu haber 1653 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...