“266 TAKIMIN EMEKLERİ, HAYALLERİ HİÇE SAYILDI”

12 Nisan 2021 18:15

Amatör Futbolular, TFF’nin Bölgesel Amatör Lig için aldığı erteleme kararına tepki gösterdiler.

Amatör Futbolcular Temsilcilerinden Barış Altıntaş, Türkiye Futbol Federasyonu daha önce 17 Nisan'da başlayacağı açıklanan Bölgesel Amatör Lig'in mayıs ayının son haftasına ertelendiğini duyurmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Altıntaş, açıklamasında şunları söyledi:

“Klavyede değil İcraatta geçmeliyiz..!!

12 aydır sabırla bekleyen futbolcu arkadaşlar, emek edip maddi manevi onca yükün altına giren kulüp yöneticileri, 3-4 aydır onca zor şartları geçip hocası futbolcusu yöneticisi aylardır emek edip çalışıp kamp yapıp maç haftasına geldik. Ne yazıkki bizler maç saatlerinin açıklamasını beklerken 45 günlük bir erteleme ile 266 takımın emekleri geleceği hayalleri hiçe sayıldı..!!

 TFF yetkilileri ,Spor müdürü ve baş sorumlumuz spor bakanı 12 aydır gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz mağduriyetiniz bitecek sözünüzün karşılığı bu mudur?? 2. ve 3. Ligler oynandığı sürece sizlerde liginizi oynayacaksınız sözünü siz vermediniz mi bize??

Futbolcuların aylardır emekleri, yöneticilerin şu sıkıntılı süreçte maddi manevi emekleri, yapılan kamplar onca uğraş ve emeklerin karşılığı bu mudur? Oturduğunuz koltuğun yaptığınız görevin karşılığı bu mudur??

45-50 gün sürecek. Pazar, çarşamba pazar haftada 3 maç ile kısa bir lig oynatıp şu sıkıntılı süreci geçmek bu kadar zor mudur??

Çözüm ; 266 takım var şuan lige hazır. Bizler eğer susar sesimiz soluğumuz çıkmazsa bu ligi akıbeti pek hayır değil. En yakın zamanda, mağdur olan kulüp yöneticileri ile futbolcuların el ele verip,17 nisanda bal ligi için düdük çalacak diyen Spor Bakanlığına  gidip bu alınan yanlış kararın düzeltilip daha önce açıklandığı gibi nisan ayında liglerimizin başlatılmasını ve gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını ve tüm takımların hazır olduğunu bildirmemiz gerekir. Aksi taktirde yeni sezonda görüşürüz..!!!”

*LEVENT DOĞAN

 

Bu haber 1606 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...