Muhtarlardan Başkan Başdeğirmen’e teşekkür

19 Nisan 2021 17:34

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gençlere ve Ispartalılara, stadyumdan, yüzme havuzuna, semt sahalarından, gençlik merkezine kadar kazandırdığı 32 milyon liralık dev spor tesisleri projesinin temellerini atmaya başladı.

Vatan, Zafer,  Çünür ve Fatih Mahallerinde çalışmalar başlarken diğer mahallerde de hazırlıklar sürüyor.

Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal, mahallelerine yapılacak futbol sahasından dolayı Belediye Başkanı Başdeğirmen’e teşekkür etti. Gençlerin sabırsızlıkla sahanın bitmesin istediğini söyleyen Gürdal, “Gençlerimiz halı sahalarda ve toz toprak içinde spor yapıyordu. Mahallemize yapılacak saha sayesinde gençlerimiz spora tamamen yönelecektir.  Yeteneklerin keşfedilmesi anlamında da spor projeleri çok güzel” dedi.

Vatan Mahallesi Muhtarı İzzet Yıldırım ise “Mahallemizin bir eksiği daha tamamlanıyor. Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahamız yapılıyor. Sayın Başkanım Şükrü Başdeğirmen’e ve tüm belediye  çalışanlarına yaptıkları ve yapacakları çalışmalardan dolayı mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu arada Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan ve yaklaşık 32 milyon liralık spor tesisleri yatırımları şunlardan oluşuyor.

-Fatih Mahallesi: Komplekste 76 x 113 metre ebatlarında UEFA standartlarında sentetik çim halı saha, 1000 kişilik çelik tribün, 4’lü tip soyunma odası, çim yüzeyli yürüyüş yolu, yarı olimpik yüzme havuzu ve spor salonu.

-Emre Mahallesi: Nizami standartlarda 76 x 113 ebatlarında futbol sahası, 2’li tip soyunma odası ve 500 kişilik çelik tribün yapımı.

-Vatan, Davraz ve Fatih Mahallelerine Gençlik Merkezi yapımı.

-16 mahalleye 20 x 40 metre ebatlarında halı saha. 16 mahalleye basketbol potası.

-İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Endüstri Meslek Lisesi Bahçesine Kapalı Spor Salonu yapımı.

-Sidre Mahallesi Şehit Burhan Açıkkol Ortaokulu Spor Salonu yapımı.

*Levent Doğan

 

 

Bu haber 1557 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...