ISPARTA 32 SPOR’un UMUDU RAKİPLERİNİN KAYBETMESİNDE..

20 Nisan 2021 16:10

Pembe-yeşilliler, hafta içi oynayacağı  Arhavispor maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Misli.com  3. Lig 3’üncü Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor’da gözler Arhavispor maçında. Pembe-yeşilliler, 21 Nisan Çarşamba günü kümede kalma savaşı veren Arhavispor maçından galibiyetle ayrılarak play-off şansını sürdürmek istiyor.

Yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk hedefinden uzaklaşan ve play-off şansını zora sokan pembe-yeşilliler, 41 puanla 7. Sırada bulunuyor. Play-Off’a kalmayı hedefleyen Isparta 32 Spor, Arhavispor’u bu hafta ağırlarken ardından Çarşambaspor deplasmanında zorlu bir maça çıkacak. Son hafta ise lider Somaspor’u ağırlayacak olan pembe-yeşilliler, çıkışa geçmek amacında.

                Yeşil-pembelilerin kendi evinde  galibiyet alması halinde, Şile Yıldızspor ve Çarşambaspor'un da puan kaybını bekleyecek.

                Bu arada Isparta 32 Spor Teknik heyeti futbolcularına maçın önemini anlatıyor. 27 puanla on beşinci sırada bulunan Arhavispor ise Isparta 32 Spor maçıyla kümede kalma umutlarını artırmak istiyor.

                Öte yandan 32 Gençlik Taraftar Grubu ise sosyal medya hesaplarından yönetime tepki gösterdiler. 32 Gençlik Taraftarlar Grubu, “Bazı vatandaşlarımız Hakan Şimşek hocamız hakkında olumsuz yorumlar yapıyor . Algı operasyonlarıyla 32 Gençlik sanki Hakan Şimşek'e karşı duruyor gibisinden algı operasyonlarıyla ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar. Biz Hakan hocamızın arkasındayız ateşten gömleği giydiği için ayrıca teşekkür ederiz.

Cevabını bulamadığımız sorular ? :

Bizim derdimiz Yönetime , bizim derdimiz yapılan boş transferlere,  bizim derdimiz , kaybedilen puanlara , kaybedilen senelere , umutlara , taraftarın verdiği emeklere , çektiği cefalara ve nice sayamadıklarımız. Sayın Isparta halkı size soruyoruz  taraftar bunları soramayacaksa yönetim neden var ? açıklama neden yok ? 

Resmi sayfalarda takım 10 maçta sadece 1 kez galibiyet almışken sanki şampiyonluğu garantilemiş ve hiç birşey olmamış gibi paylaşımlar neden ? Yönetici yok mu açıklama yapacak ?

Nerde Türkiye'ye ses getirecek transferler ?

32 Gençlik her zaman doğruyu söylediği için kaybetmiştir . Ama benliğinden vazgeçmediği için, dik duruşundan vazgeçmediği için kazanacaktır !” açıklamasını paylaştı.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1343 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...