BİRİLERİ GELİR GEÇER, ISPARTA SPOR BAKİDİR

23 Nisan 2021 13:02

Levent Doğan yazdı

 

BİRİLERİ GELİR GEÇER, ISPARTA SPOR BAKİDİR

 

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, Arhavispor’u 4-0 mağlup ederek Play-Off için umutlandı. Puanını 44’e çıkartan pembe-yeşilliler, 5. sıraya yükseldi. Arhavispor ise küme düştü. İlk yarısı golsüz sona eren maçta Isparta 32 Spor, Serdar Ümit Deniz, Nurettin Çakır, Bekir Karadeniz ve Emir Kaan Gültekin’le farka gitti.

Gelelim karşılaşma öncesinde yaşanan tatsız duruma. Isparta 32 Spor Başkanı Atakan Yazgan, gazeteci Yunus Özler’e, Eski İl Genel Meclis Başkanı ve Ispartaspor yöneticisi Fevzi Özdemir’e ve şahsıma karşı yaptığı hareketler hoş olmadı. Bir takım ithamlarda bulunarak, “Bugün 5 atacağız, gerçi siz bu takımın yenilmesini istiyorsunuz! Sizi de sevindirmeyeceğiz. Size haddinizi bildireceğim, bunun hesabını soracağım. Hangi siyasetçi gelirse gelsin benimle çatışamaz” gibi tehdit ve hakaret içerikli sözler sarf ederek hainlikle suçladı.

Yaptığımız televizyon programlarında ve haberlerde takımdaki gelişmeleri yer verdik.  Zaman zaman futbolcuların ve teknik heyetin motivasyonuna katkı sağlamak amacıyla röportajlar dahi yapıldı. Bunun yanında zaman zaman çeşitli yayın kuruluşlarımızda eleştirilerimiz olmuştur.  Eleştiri olmalıdır ki hatalar düzeltilsin. Yapılan haberlerle ilgili bir rahatsızlığınız varsa gereken mercilere de başvurabilirsiniz.  Özellikle bu yıl taraf olursan iyisin, taraf olmazsan hainsin. Kısa ve net.   Basın mensuplarını geçin sosyal medya da vatandaş normal yorumunu yaptığında dahi tepkilerin odağında oluyor. Sezon başında Spor Yazarı Isparta sevdalısı Sedat Cican'a yapılanlarda hoş olmadı. Kişisel husumetleri bırakmak gerekiyor.

Bu arada Isparta 32 Spor, profesyonel liglere çıktığı günden bu yana tüm şehir kenetlenmesi gerekirken takım yalnızlaştırırdı. Bu takıma gönül verenler kim varsa küstürüldü. Şehrin ve takımın bütünlüğü düşünülseydi şu an Isparta 32 Spor çoktan Play-Off’u garantilemişti.

Şahsımı tanıyanlar bilir, Isparta’da  spor adına bir şeyler olması için verdiğimiz mücadeleyi. Isparta 32 Spor başarılı olsun üst lige çıksın ki bizler de lig atlayalım.  Diğer Bölgesel Ligdeki takımlar yükselsin ki spor adına şehir şaha kalksın.

                Sonuç olarak Isparta futbolunun kalkınması için gece gündüz çalıştık. Geçen yıl bu zamanlar iftarımızı dahi televizyonda açıp şehrin takımının hakkını aradığımızı ne çabuk unuttunuz! Profesyonel lige yükselen hatta 2. Lig için mücadele eden takımlar arayıp teşekkür ederken kendi memleketimizde ise bu durumlar yaşanıyor.

Şimdide kırgın olmamıza rağmen yine de takımı takip etmeye çalışıyoruz. Bu arada 2016 yılında ‘Ispartaspor için bir Kıvılcım çak” sloganıyla başlatılan Isparta Davrazspor oluşumu yapılıyorken bizler kimlerin taşın altına elini koyduğunu ve kimlerin öncülük ettiğini gayet iyi biliyoruz. Bu sürece kadar Isparta sporuna katkı veren herkesten Allah razı olsun. Ancak gönül isterdi ki tam anlamıyla birlik ve beraberlik sağlansın. Yeter ki Isparta 32 Spor başarılı olsun yükselsin ki emekler boşa gitmesin.

Birileri gelip geçer Isparta Spor bakidir. Bizler her zaman bu takım ve bu şehir için gerekenleri yapmanın sorumluluğu ve bilincini taşıyoruz. Bunun da herkesin bilmesini isteriz. Saygılarımla

Bu haber 1440 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...