Bilgiç´ten Isparta 32 Spor´a tebrik mesajı

27 Nisan 2021 16:48

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor’un ligin bitimine 1 hafta kala play-off müsabakalarında oynayacak olmasından dolayı tüm takım oyuncuları ile birlikte teknik heyet ve yönetimi tebrik etti.

Başkanvekili Bilgiç mesajında; “Geçen yıl Bölgesel Amatör Ligi’nde verilen büyük mücadele sonrası 3. Lige çıkan ve bu sezonda yine başarılı bir performans gösterip play-off müsabakalarına kalan Isparta 32 Spor’umuzu tebrik ederim. Isparta’nın her spor alanında adını duyurması hepimizin tek arzusudur. Yıllarca amatör ligte mücadele veren takımımızın geçen yıl başlayan ve devam etmesini istediğimiz yükselişini hep beraber kenetlenerek başarmalıyız. Isparta 32 Spor’umuz, hem başkanımız Atakan Yazgan hem teknik heyet hem de tüm oyuncularımızla güçlü bir takım oldular. Biz de sezon boyunca elimizden ne geliyorsa destek olmaya gayret gösterdik. Isparta 32 Spor hepimizin takımıdır. Profesyonel liglerde yükselişi Ispartamız adına büyük bir başarı olacaktır.

Yıllardır özlemini çektiğimiz üst liglere bir adım daha atmış bulunuyoruz. Play-off karşılaşmalarında tüm Isparta kenetlenerek bir üst lige yani 2. Lige çıkmayı hedefliyoruz. İnşallah başaracağız. Ben Isparta 32 Spor oyuncularımızın alınlarından öperken, hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum’ ifadelerine yer verdi.

*Haber Merkezi

Bu haber 1320 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...