‘Okul Öncesi Dünyam’

28 Nisan 2021 15:00

Yılmaz Şener İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Zeynep Nazlı Özcan'ın kurucu ortağı olduğu ‘OKUL ÖNCESİ DÜNYAM’ e twinning projesi, 4 ülkeden 17 katılımcının paydaşlığı ile devam ediyor.

Geçtiğimiz Ocak ayında başlayan ve Nisan ayında sona erecek olan ‘Okul Öncesi Dünyam’ e twinning  projesine, Türkiye’den 10, Azerbaycan’dan 1,  Romanya’dan 5 ve Litvanya’dan 1 okul olmak üzere toplam 4 ülke 17 katılımcının ortaklığıyla koronavirüs tedbirleri kapsamında  hızla devam ediyor.

MİLLİ EĞİTİM’E PROJEYİ TANITTILAR

Yılmaz Şener İlkokulu Müdürü Ali Solmaz  ve Okul Öncesi Öğretmeni Zeynep Nazlı Özcan okulun Hazırlık D Anasınıfında yürütülen e twinning projesini tanıtmak için projelerden sorumlu Isparta İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Güçlü’yü makamında ziyaret ettiler.

Okul Müdürü Solmaz ve Proje Öğretmeni Özcan, proje kapsamında hazırlanan final ürünlerini (meyve - deney - sanat dergileri ve proje gazetesi ) Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Güçlü’ye sunarak birlikte incelemelerde bulundular. Okul Müdürü Ali Solmaz ve Proje Öğretmeni Zeynep Nazlı Özcan, projeye destek ve katkılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Güçlü’ye ayrıca teşekkürlerini de sundular.

MİNİKLER, 23 NİSAN COŞKUSUNU DA YAŞADILAR

23  Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerinde kutlayan çocukları eğlendirmek amacıyla proje kapsamında öğrenci webinari düzenlendi. Düzenlenen öğrenci webinarina konuk olan Duygu Circus Bubble Show ile 23 Nisan akşamı çocuklara görsel bir şölen yaşatıldı. Webinar’da katılımcılar kırmızı-beyaz kıyafetler giyerek, balonlar ve bayraklarla süsledikleri evlerinde birlikte söyledikleri 23 Nisan şarkıları coşkuyu hep birlikte yaşadılar. Yoğun bir ilginin olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı Özel Webinari sonrasında öğrenci ve velilerden olumlu dönüşler sağlandı.

*Haber Merkezi

 

Bu haber 1471 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...