Vali Seymenoğlu Senirkent’te denetimde

7 Mayıs 2021 15:44

Tam kapanma uygulamasıyla birlikte ilçe denetim faaliyetlerine ağırlık veren Vali Ömer  Seymenoğlu Senirkent ilçesinde iş yeri ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ziyaretlerinde salgınla mücadeledeki en büyük avantajımız olan maske,mesafe,temizlik konularından asla taviz verilmemesini isteyen Vali Seymenoğlu iş yeri sahiplerinden ve çalışanlardan belirlenen kurallara uyarak salgına karşı yürütülen mücadeleye destek olmalarını istedi.

Beraberinde Senirkent Kaymakamı Özlem Kılıçtürk ile vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için faaliyetlerine devam eden iş yerlerine ziyaretler gerçekleştiren Vali Seymenoğlu burada karşılaştığı vatandaşlardan da alınan tedbirlere uymalarını isteyerek kendilerine mücadeleye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Vali Ömer Seymenoğlu ayrıca, Senirkent ilçesindeki kontrol noktalarındaki denetim faaliyetlerine katıldı.

Vali Seymenoğlu Senirkent ilçesinde polis ve jandarma kontrol noktalarındaki çalışmalara nezaret ederek kısıtlamadan muaf olan sürücülerin belgelerini kontrol etti, sürücülere alınan tedbirlere eksiksiz uymaları konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Kontroller esnasında vatandaşlara; içinde bulunduğumuz Trafik Haftası nedeniyle emniyet kemeri, hız limitleri ve yaya önceliği gibi konularda uyarılarda bulunan Vali Seymenoğlu, verdikleri destek için de teşekkür etti.

*Haber Merkezi

Bu haber 1410 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...