Vali Seymenoğlu Senirkent’te

11 Mayıs 2021 14:59

Vali Ömer Seymenoğlu beraberinde Senirkent Kaymakamı Özlem Kılıçtürk ve Karip Köyü Muhtarı Salim Çimenkaya ile birlikte Karip Köyü Mevsimlik Tarım İşçileri Projesi (METİP) ile ilgili incelemelerde bulunarak ilgilerden bilgi aldı. Vali Ömer Seymenoğlu 2 Bin tarım işçisinin konakladığı alanda vatandaşların talep ve önerilerini dinledi ve iletilen taleplerle ilgili derhal çalışma yapılması talimatı verdi. Ziyaretinde vatandaşlara salgınla mücadele kapsamında bilgilendirmelerde bulundu.

Daha sonra İlçede polis kontrol noktasındaki çalışmalara nezaret ederek görevlilere kolaylıklar dileyen Vali Ömer Seymenoğlu sürücülere de içinde bulunduğumuz Trafik Haftası dolayısıyla trafik kurallarına uymaları konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Vali Ömer Seymenoğlu beraberinde Kaymakam Özlem Kılıçtük ile Uluğbey köyünü ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi ve iletilen sorunlarla ilgili çalışma yapılması talimatı verdi. Köy Muhtarı Hasan Karaaslan’la birlikte Uluğbey Camii ile Veli Baba Türbesi’ni ziyaret eden Vali Ömer Seymenoğlu 2021 yılının Cumhurbaşkanlığımız tarafından hem “Hacı Bektaş Veli Yılı” hem de “Yunus Emre ve Türkçe Yılı” olarak ilan edildiğini söyleyerek Uluğbey köyünün farklı kültürel mirasları yüzyıllardır bir arada barındırmasının Anadolu’muzun muhteşem zenginliklerinin ve hoşgörüsünün çok önemli bir göstergesi olduğunu ifade etti.

*Haber Merkezi

Bu haber 1392 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...