“TAKIMIMIZIN 2. LİGE ÇIKMASINI HEYECANLA BEKLİYORUZ”

19 Mayıs 2021 16:37

Belediye Başkanı Başdeğirmen, Isparta 32 Spor’un Play – Off’larda Yarı Finale kaldığını belirterek; “Şehrimizin tek profesyonel kulübü 2. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımımızın 2. Lige çıktığını görmek istiyoruz” dedi.

Isparta Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısı dün gerçekleştirildi. Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

Isparta Belediyesi ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen gündem maddelerinin görüşülmesi konusuna geçilmeden önce konu hakkında bir açıklama yaparak; “Evet arkadaşlar sizlerin de takip ettiği gibi şehrimizin tek profesyonel takımı Isparta 32 Spor 2. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımımız, ligi 4. Tamamlayarak kaldığı Play – Off grubunda da birinci turda İçel İdmanyurduspor’u eleyerek ikinci tura çıktı. Erokspor ile yapılan ikinci turun ilk maçını Atatürk Stadyumunda izledik. Takımımız 0 – 0 berabere kaldı. Şimdi ise 19 Mayıs Çarşamba günü bu maçın rövanşı oynanacak. Takımımız bu maçı da kazanırsa finale yükselmiş olacak. Takımımıza şimdiden üstün başarılar diliyoruz ve takımımızı 2. Ligde görmek istiyoruz” dedi.

*Levent Doğan

Bu haber 1310 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...