“ELMA ÜRETİCİSİ DE, KİRAZ ÜDETİCİSİ DE DERTLİ”

26 Mayıs 2021 15:44

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki gün  Isparta ziyaretinde, Covid-19 nedeniyle 19 Mayıs tarihinde vefat eden partisinin Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek'in kabrini ziyaret ettikten sonra Senirkent ilçesine hareket etti.

Akşener, burada ilk olarak Senirkent Kadın Girişimci ve Üretim Kooperatifi'ni ziyaret etti. Kadın girişimcilerin ürettiği ürünlerin satışa sunulduğu kooperatifte kendisine ikram edilen yöresel Samsa tatlısından tadan Akşener, başarılı çalışmalarından dolayı yönetim nezdinde tüm kadın girişimcileri kutladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener daha sonra Uluborlu ilçesine hareket etti. Kalabalık bir grupla Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna'yı ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, daha sonra esnafları ziyaret etti. Isparta'ya Covid-19 nedeniyle yaşamını yitiren İl Başkanı Mustafa Şimşek'in kabrini ve yerel seçimlerde belediye başkanlığını kazandıkları Uluborlu ilçesini ziyaret etmek için geldiğini belirten Akşener, 20 Ocak 2020 tarihinden bu yana yaptığı gibi esnaf sorunlarına bugün de eğilmeye devam ettiğini kaydederek, "Bugün burada siz de gördünüz elma üreticisi de kiraz üreticisi de dertli. 'Ürünlerimiz soğuk hava deposunda kaldı' diyorlar. Bu konuda milletvekili arkadaşlarımızın soru önergesi hazırlama uygulamamız var onu hayata geçireceğiz" dedi.

*Levent Doğan

Bu haber 1369 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...