Isparta İHH´dan Kıyafet Yardımı

27 Mayıs 2021 15:44

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği yardımlarını devam ettiriyor. Yardımlar kapsamında LC Waikiki firmasının katkılarıyla 100 yetim çocuk giydirildi.

Ulusal bir Giysi Firması olan LC Waikiki İHH’ya desteklerini sürdürüyor. Firmanın yardımlarıyla bugün saat 14.00’de Iyaşpak Otel altındaki LC Waikiki Mağazası önünde gerçekleştirilen yardım faaliyetinde toplamda 100 yetim çocuğa yardım yapılarak sevindirildi.

AKÇİL; “LC WAİKİKİ FİRMAMIZIN

KATKILARIYLA YÜZ YETİMİMİZİ GİYDİRDİK”

Söz konusu ulusal giysi firmasının zaman zaman bu tür yardımlarda bulunduğunu ve kendisine yaptığı bu yardımlardan dolayı teşekkür ettiğini ifade eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, yapılan yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Yetim, fakir ve mültecilerden oluşan ihtiyaç sahibine gerek kışlık gerekse yazlık kıyafet yardımında bulunmaya devam ediyoruz.

“TÜM YARDIMSEVERLERİMİZE

TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Bu doğrultuda; Bugün de Isparta İHH Yetim Birimimizin organizasyonunda tarafımızdan ihtiyaç sahibi oldukları daha önceden tespit ettiğimiz yetimlerimize yönelik yaptığımız yazlık kıyafet yardımı yapıyoruz. Bugün bu yardımları yapmamıza vesile olan ülkemizin güzide markalarından olan LC Waikiki firmamıza hassaten bir kez daha teşekkür ederiz. Kendilerinden Allah razı olsun. Koronavirüs pandemisi dolayısıyla zor bir süreçten geçen gerek ülkemiz gerekse ilimizdeki ihtiyaç sahiplerine yardımlarımız hız kesmeden devam edecektir. Vakit bir ve birlik olma vaktidir. Tüm duyarlı ve merhametli vatandaşlarımıza, kurum, kuruluş ve firmalarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

*Haber Merkezi

 

 

Bu haber 1501 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...