İYİ Parti Yönetiminden Kılıçdaroğlu’na teşekkür

30 Mayıs 2021 15:31

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta vefat eden İYİ Parti Isparta İl Başkanı merhum Mustafa Şimşek'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinden büyük mütehassis olduklarını vurgulayan İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız, konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabında bir teşekkür paylaşımında bulundu.

 Başkan Çağrı Yıldız söz konusu paylaşımında; “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları; Sayın Gülizar Biçer Karaca, Seyit Torun, Erdoğan Toprak ve CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, CHP Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan, Gönen Belediye Başkanımız Osman Kesmen CHP İl yöneticileri, Kadın kolları Başkanı ve Yöneticileri, ilçe başkanları ve yöneticileri, Gençlik kolları Başkanları ve Yöneticileri İYİ Parti İl Başkanı merhum Mustafa Şimşek'in vefatından dolayı ailesi ve parti yöneticilerimize taziye ziyaretinde bulundular. Sayın Genel Başkana ve teşkilatına anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

*Haber Merkezi

 

Bu haber 1361 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...