Saadet Partisi’nden IGC’ye ziyaret

1 Haziran 2021 15:01

Geçtiğimiz ay yapılan genel kurulda Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mustafa Baş’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu çerçevede Saadet Partisi yönetimi de IGC Başkanı Baş’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni görevinde başarı dileklerini ilettiler.  Baş’ın Nokta Gazetesindeki ofisinde gerçekleşen ziyarete Saadet Partisi İl Başkanı Abdulbaki Özyurt, eski il başkanı Cevat Gençay, SP’nin 2019 yılında  Isparta Belediye Başkan Adayı olan Avukat Faruk Algınkılıç, SP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ateş ve SP İl Müfettişi Mustafa Gülal katıldı. Ziyarette Isparta Gazeteciler Cemiyeti eski başkanlarından Duayen Gazeteci Nasuh Özkan ile Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz’da hazır bulundu.

YENİ GÖREVİNİZ

HAYIRLI OLSUN…

Ziyarette konuşan Saadet Partisi il Başkanı Abdulbaki Özyurt, Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mustafa Baş’a hayırlı olsun dileklerinde bulunurken yeni görevinde başarılar diledi. Gazeteciliğin zor ve fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu belirten Özyurt, Isparta Basınını yakından takip ettiklerini ve son derece başarılı bulduklarını ifade etti.

BAŞINIZ SAĞOLSUN…

Ziyarette geçtiğimiz ay Kovid 19 dolayısıyla genç yaşta hayatını kaybeden meslektaşımız Soner Toros’un vefatından duyduğu üzüntüyü de dile getiren SP heyeti, Toros’un vefatının acı bir kayıp olduğunu belirterek basın camiasına ve Toros ailesine başsağlığı dileğinde bulunduklarını ifade ettiler.

ZİYARETİNİZ İÇİN

TEŞEKKÜR EDERİZ…

SP Heyetinin ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileten Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da, basın sektörünün özellikle pandemi döneminde zorlu bir süreçten geçtiğini hatırlatarak, “Gazeteler dışarıdan bakıldığı gibi değil. Maalesef gideri çok, geliri az olan bir sektör. Özellikle son bir yıldır yaşanan pandemiden basın sektörü de olumsuz yönde etkilendi” dedi.

Ziyaret karşılıklı sohbet ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

  *Haber Merkezi

 

Bu haber 1314 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...