“HEDEFİM MİLLİ FORMAYI GİYMEK”

1 Haziran 2021 15:05

                Isparta 32 Spor’un sezon başında İstanbulspor’dan kiraladığı 20 yaşındaki gol kralı futbolcusu Emir Kaan Gültekin, gelecekten umutlu. Isparta 32 Spor’la 2. Lige yükseldikleri için mutlu olduğunu söyleyen Gültekin, 3. Lig 3. Grubun da gol kralı oldu. 34 maçta 19 gol kaydeden genç futbolcu, zaman zaman da kanat oynamasına rağmen takıma büyük katkı sağladı.

                Gültekin, gol krallığıyla ilgili sorumuza:

“Bu büyük kulüpte gol kralı olmak çok güzel bir duyguydu. Asıl önemli olan benim attığım gol sayısı değil takımın kazanmasıydı. Ama attığım gollerle takımıma destek olduğum için çok mutluyum. Bana attığım gollerde destek oldukları için takım arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.”

                Şampiyonluktaki en önemli etkenin takım içerisindeki birlik ve beraberliğin olduğunu dile getiren Gültekin, “Çocukluğumdan beri hayatım futbolla geçti bu zamana kadarki emeklerimin karşılığını genç yaşta aldığım için çok mutluyum bu başarılarımı daha üst seviyelerde de göstermek için çalışmaya devam edeceğim. Bence bu şampiyonluğu kazanmamızdaki en büyük etkenin takımımızdaki birlik ve beraberlik olduğunu düşünüyorum bu sayede sezon boyunca takımımızın moral ve motivasyonu hep üst düzeyde oldu” diye konuştu.

                Isparta’nın futbol şehri olduğunu ve tüm Ispartalı taraftara verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden gol kralı Emir Kaan Gültekin, “Bu sezon taraftarlarımızla beraber olamadığımız için çok üzgünüm. Fakat onların desteğini her zaman arkamızda hissettik. Bizi asla yalnız bırakmadılar. Şampiyonluk kutlamalarında da bu fazlasıyla hissettim. Tüm Ispartaspor taraftarlarına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

                “Hedefin neler?” sorumuzu da cevaplayan Gültekin “Şükürler olsun ki güzel bir sezon geçirdim. İlerleyen dönemlerde performansımı daha da ileriye taşıyarak gerek Milli takımda gerekse kulüp bazında ülkemizi Dünyada ve Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” şeklinde yanıtladı.

                Gültekin, takıma katkılarından dolayı kent büyüklerine, Isparta 32 Spor Başkanı Atakan Yazgan’a,  yönetime, şu ana kadar görev yaptığı teknik adamlara ve takım arkadaşlarına da teşekkür etti.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1307 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...