Yusuf Erdoğan: “32 numaralı formayı giyeceğim”

3 Haziran 2021 18:06

Kasımpaşaspor’un Milli Futbolcusu Yusuf Erdoğan, Isparta 32 Spor’un  2. Lige çıkmasının büyük bir başarı olduğunu kaydederek, “Ispartaspor ve  Isparta şehri için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

                Süper Lig temsilcisi Kasımpaşaspor’un formasını giyen ve transfer döneminde ismi büyük takımlarla anılan Ispartalı Milli Futbolcu Yusuf Erdoğan, Kanal 32 televizyonunda yayınlanan Levent Doğan ile Spor Vakti Programının konuğu oldu. Kasımpaşaspor’dan referans olduğu kaleci Murat Can Yıldız’ın başarılı bir sezon geçirdiğini ve başarılı futbolcuları Isparta’ya kazandırılmasında destek olacağını söyleyen Erdoğan, “Beni hangi büyük takımın taraftarı görse hepsinden aynı cevabı alıyorum. Bize karşı çünkü ayrı bir alıcı gözle bakıyorlar kendi maçlarında. Ben kariyer gollerime baktığın zaman bir tık daha fazla skor katkısı yapmışım takımda ama diğer kulüplere karşı da mesela Trabzonspor’da çok uzun yıllar oynadım. Bu sene 2 maçta gol atma şansım oldu onlara işte Galatasaray’a gol atma şansım oldu. Beşiktaş taraftarı kardeşlerimiz abilerimiz biraz benden dert yanıyorlar ama çok fazla da hani kendi ekstra farkındalık yaratmasınlar yani.

Ramazan’da iyi bir kaleci ben onun A takıma çıktıktan sonra Ispartalı olduğunu öğrenince ekstra bir yakınlaştım ister istemez o da A takım müessesinde olan çok değerli bir kardeşimiz. Baya genç ramazan en fazla 17-18 yaşında çok genç şuan A takım seviyesine çıktı bizim altyapımız da çok güçlü çok iyi kaleciler çok iyi oyuncular var. Onların arasından sızıp A takım seviyesine gelmek  kolay  iş değil o yüzden tebrik ediyorum. İnşallah Süper Lig ayarında bir kaleci olacak o da” dedi.

                Babası Dursun Erdoğan’ın Isparta sevdasının bambaşka olduğunu ve 32 numaralı formayı da tekrar giyeceğini söyleyen Erdoğan, “Önemli olan Ispartaspor’un Isparta şehrinin başarılı bir yerlere gelmesi biz elimizden geleni yaparız. Bugün bayrak bizde biz elimizden geleni yapacağız. O yüzden çok güzel bir ekip olduğunu söyleyebilirim. Kulüp başkanımız Atakan Yazgan büyük işler yapıyor. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen çok büyük işler yapıyor. Biz Levent abiyle sürekli bir konuşuyoruz değerlendiriyoruz. Güzel bir ortam var inşallah da neden taçlandırmayalım. Böyle güzel bir durum olduğu zaman diyeceklerim Ispartaspor ve  Isparta şehri için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bana gelen mesajlara çok teşekkür ederim. Bir Ispartalı olarak gerçekten gurur duydum. O yüzden bu sene kesinlikle 32 numarayı giyeceğim. Çünkü hem kendim hem de Isparta şehrini temsil ettiğimi düşünüyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1610 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...