ISPARTASPOR’UN OTOBÜSÜ EMRESPOR’A TAHSİS EDİLDİ

16 Haziran 2021 18:01

                Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Isparta Emrespor, 16 Haziran Çarşamba günü Konya’da Gölyazı Belediyespor’la 2. Maçında karşılaşacak. Karşılaşma bugün  saat 18.00’de Cumhuriyet Stadı’nda oynanacak. İlk maçında grubun iddialı ekibi Akşehirspor’u 3-0 gibi farklı skorla dize getiren kırmızı-siyahlılara, 2. Karşılaşması öncesinde Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından bir jest yapıldı.

                Isparta 32 Spor’un sezonu tamamlamasıyla beraber bu kez takım otobüsü  Emrespor’a tahsis edildi.  Isparta Belediye Şükrü Başdeğirmen’in talimatıyla otobüs üzerine Emrespor yazısı yazıldı. Maçlar bitinceye kadar kırmızı-siyahlılar, tüm deplasman maçlarına bu otobüsle gidecek.

Kırmızı-siyahlılar, Emre Meydanlığında düzenlenen törenle Konya’ya dualarla uğurlandı.

                Emre Mahallesinde düzenlenen törenle konuşan Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, Emrespor’a 3. Lig yolunda başarılar diledi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in selamlarını ileten Gözgün, “Isparta Emrespor’a maçlarında başarılar diliyoruz. Bizler tüm takımlarımızı destekliyor, spora ve sporcuya sahip çıkıyoruz. Sonu inşallah 3. Lig olur” dedi.

                Emrespor Kulüp Başkanı Ozan Gezer ise sporculara ve teknik kadroya yapılan bu jestin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Dualarla takımımızı uğurluyoruz. Bizlerde Emrespor olarak Isparta’mıza en iyi şekilde temsil edeceğiz.  Başta Milletvekilimiz Recep Özel ve Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen olmak üzere emeği geçen herkese  teşekkür ediyorum. Bu yolun sonu inşallah 3. Lig olur. Hep birlikte mutluluğu yaşarız” diye konuştu.

                Emre Mahallesi Sakinlerinden Turgay Büyükgöçer ise otobüs jestinden ve takıma desteklerinden dolayı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Büyükgöçer, “Bir Emreli olarak gurur duyduk. Onun da Allah yolunu açık etsin. Emrespor’u bir kat daha katkıda bulunduğu için teşekkür ediyorum” dedi.

                Emre Mahallesi Sakinlerinden Haldun Özveren ise desteklerinden dolay Isparta Milletvekili Recep Özel’e ve  Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür etti. Özveren, “Bu destekler bizi mutlu ediyor. Kendilerine minnettarız. Daha önce Emrespor olarak 3. Lige çıkmıştık. Isparta’mız ve gençlerimiz için spor çok önemli. Tüm Isparta halkından destek bekliyoruz” diye konuştu.

                Emre Mahallesi Sakinlerinden Mahmut Akarsu da Emrespor’a katkılarından dolayı Isparta Milletvekili Recep Özel’e ve  Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür ederek, “Sağolsunlar, var olsunlar. Bu destekler bizi çok mutlu etti” dedi.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1280 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...