Yaz Spor Okulları Kayıtları başlıyor

18 Haziran 2021 18:19

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen ücretsiz Yaz Spor Okulları Covid-19 salgını nedeniyle ara verdiği faaliyetlerine yeniden başlıyor. Kayıtlar 21 Haziran’da başlıyor.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda gençlere spor kültürünü yerleştirmek amacıyla Yaz Spor Okulları 5-18 yaş aralığındaki tüm gençlere kapılarını açıyor.

Her yıl binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları kayıtları 21 Haziran’da başlıyor. 24 branşta eğitim verecek Yaz Spor Okulları için kayıtlar 6 Mart Spor Salonu ve IYAŞ PARK AVM’de alınacak.

5-18 yaş aralığındaki her çocuğun ücretsiz olarak katılabileceği yaz spor okullarında, çocuklar bir yandan serbest zamanlarını değerlendirebilecek bir yandan da sevdikleri spor branşında kendilerini geliştirebilecek.

Ücretsiz Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler velileriyle birlikte belirlenen kayıt noktalarında formlarını doldurularak, teslim edebilecekler. 24 branştaki kurslar 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlayacak. Kurslar 2 ay boyunca devam edecek.

 ‘’Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Bocce, Cimnastik, Dağcılık, Dart, Futbol, Güreş, Halk Oyunları, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yelken (Eğirdir), Yüzme’’

*Levent Doğan

 

Bu haber 1310 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...