SAN-TEK Fuarı’nın 24’ncüsü 30 Haziran – 4 Temmuz’da Isparta’da açılıyor

20 Haziran 2021 13:07

Fuarcılıkta adını başarılı organizasyonlarla duyuran DETAY Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı, Dekorasyon, Ev Tekstili ve Mobilya Fuarı’nın (SAN – TEK ISPARTA) tarihi belli oldu. Detay Fuarcılığın Sahibi Ahmet Sırça, bu yıl 24’üncüsü yapılacak olan fuarın 30 Haziran – 4 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirileceğini bildirdi.

Başta inşaat ve Mobilya olmak üzere yapı ve dekorasyonla ilgili tüm firmaların yer aldığı (SAN – TEK ISPARTA) Fuarı bu yıl yirmidördüncü defa kapılarını açıyor. 30 Haziran – 4 Temmuz tarihleri arasında Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde söz konusu sektörlere ilgi duyanlarla buluşacak olan fuarda Isparta ve Burdur başta olmak üzere Akdeniz ve Ege Bölgesinin Yapı, Dekorasyon, Ev Tekstili ve Mobilya’nın kalbi Isparta’da atacak. Fuara; Yapı, Dekorasyon, Ev Tekstili ve Mobilya konusunda faaliyette bulunan 100’ün üzerinde sektöründe öncü firma katılacak.

Söz konusu fuarın, ticari alışveriş için alternatifli bir buluşma noktası ve aynı zamanda çağdaş yapı dekorasyon ve mobilya sektöründeki son teknolojilerinin tanıtıldığı, kaliteyi arttırıcı gelişmelerin akademisyen ve uzmanlar tarafından bilgi ve birikimin sektör mensuplarına aktarıldığı önemli bir buluşma platformu olacağını ifade eden DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sırça, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Her sene katılımcı firma sayısını ve ziyaretçi sayısını artırarak yolumuza devam etmekteyiz.

Fuarımıza; Türkiye’nin başka illerinden de ziyaretçi gelmesinin yanında Isparta, Antalya, Burdur,  Afyon,  Denizli, Konya, Kütahya ve Uşak’tan da gelenler olmaktadır. Bizler, DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti. olarak 24 yıldır SANTEK adı altında gerçekleştirdiğimiz Fuarımız KOSGEB destek kapsamındadır. Mevcut gelişmeler ve sektördeki değişen talepler doğrultusunda her geçen yıl daha da büyüyerek ve gelişerek yoluna devam etmektedir. 24 yıldır düzenlenen fuarımızda yapı ve dekorasyon ürünleri, ev ve Ofis Mobilyaları, Çocuk odası takımları, Halı, Perde, Ev Tekstili, kapı pencere sistemleri, mutfak dolapları ve ekipmanları, banyo dolapları, duşa kabin, cam balkon ve panjur sistemleri, zemin kaplamaları, ısı, su, ses izolasyon ürün ve hizmetleri, asansör, otomatik kapı ve güvenlik sitemleri, doğalgaz ürünleri, ısıtma soğutma ve havalandırma sistemleri, kombi panel ve radyatörler, güneş enerji sitemleri, klima sistemleri, market ve pasta dolapları raf sistemleri, ev tekstili konusunda faaliyette bulunan firmalar ziyaretçilerle buluşacaktır.

Detay Fuarcılık olarak, fuarımızı geliştirip daha yararlı hale getirme gayretinde olan firmamız; Evlilik ve Düğün Hazırlıkları yapan çiftlerimizin de genel ihtiyaçlarına bir parçada olsa yardımcı olması adına, Mobilya ve Ev Tekstili, Düğün Salonu, Fotoğrafçı, Davetiyeci v.b. ürün gruplarını da portföyümüze ekleyerek daha verimli bir organizasyon hedeflemektedir.

Gelişmekte olan ülke ekonomisi içinde Isparta ve Göller Bölgesi’nin sınırlarının dışına açılması ve bölge dışındaki firmalara da bu bölgenin kapılarını açacak fırsatların yaratılması ve bu amaçla alıcılar ile satıcıların her yıl buluştukları ortak bir adres olmak hedefimizdir. Bu hedef doğrultusunda fuarımıza Burdur, Afyon, Denizli, Kütahya, Uşak ve ilçelerinden de ilgili kişilerin ziyaretini sağlamak için gerekli yerlerle görüşmeler sağlanmıştır. 24 yıldır Isparta’nın tek ihtisas fuarı olma özelliğini başarıyla sürdüren organizasyonumuz bu misyonunu kararlılıkla sürdürme yolundadır. Fuarımızın özelliği ihtisas fuarı olması yanı sıra, Isparta halkının ihtiyaçlarına cevap verebileceği bir platform olmasıdır.

DETAY FUARCILIK olarak genel tanıtım çalışmalarının yanı sıra; fuara gelen ziyaretçi kitlesinin daha profesyonel ziyaretçiler olması için; ticaret odaları, meslek odaları, iş adamı dernekleri, resmi kurumlar, il protokolü vb. gibi kanallardan ulaşarak fuarı ziyaret etmeleri sağlanacaktır” dedi.

DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sırça, bölge halkının kendilerine duymuş olduğu güvenin ve 24 senedir kendileriyle olmasının vermiş olduğu sorumluluğun bilincinde olan şirket olarak; bu doğrultuda kaliteden ödün vermemeyi kendilerine ilke edindiklerini sözlerine ekledi.

*Haber Merkezi

Bu haber 1531 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...