Dünya’nın En Prestijli Halı Saha Ligi Isparta’da

22 Haziran 2021 18:24

Dünya’nın en prestijli Halı Saha Ligi PASLİGA Isparta’da. Türkiye'deki en iyi halı saha organizasyonlarından olan ve 303 ülkede hizmet veren PASLİGA, futbolseverleri bir araya getiriyor.

Isparta’da düzenlenecek organizasyonda takımını kuran herkes halı sahada kıyasıya rekabet içerisinde olacak. Dereceye giren takımlara büyük ödüller verilecek.

Isparta’da bir ilk olacak organizasyonda oyuncular PASLİGA halı saha ligi boyunca oynadığı her maçın HD kalitesinde özetini izleyebilecek, maç önü ve sonu röportajlarda takımının durumunu değerlendirebilecek, PASLİGA tarafından tutulacak maç istatistiklerini takım arkadaşlarıyla analiz edebilecek.

Canlı skor uygulaması, haftanın karması, haftanın golü, haftanın kurtarışı gibi özellikleriyle halı sahanın şampiyonlar ligi PASLİGA hakkında bilgi almak için 0 552 257 27 27 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Yıl boyu devam edecek futbol şöleninde şampiyon olan takım, Antalya'da yapılacak Türkiye finallerinde Isparta’yı temsil etme hakkını kazanacak. Pas Liga Halı Saha Temsilciliğine Rıza Konak getirildi.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1282 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...