EMRESPOR, TUR ŞANSINI SON MAÇA BIRAKTI

25 Haziran 2021 16:00

Kırmızı-siyahlılar, rövanş karşılaşmasında Akşehirspor’a deplasmanda 2-1 yenildi. Emrespor’un turu geçmesi için Pazar günü ise Gölyazı Belediyespor maçını mutlaka kazanması gerekiyor.

                Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği Bölgesel Amatör Futbol Ligi 2. Bölge 6. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor, Akşehirspor’la deplasmanda oynadığı maçı 2-1 kaybetti. Akşehir Nasretdin Hoca Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Bursa Bölgesinden Alperen Aksu, Cihat Sevi ve Nurkan Yum isimli hakemler yönetti.

                Emrespor, 8. Dakikada Süleyman Karaağaç’ın golüyle 1-0 öne geçerken, Akşehirspor bu gole 23. Dakikada Eray ile cevap verdi. Akşehirspor, 30. dakikada Erdi  ile yenik durumdan öne geçmesini bildi: 2-1. İlk yarı bu skorla sona ererken Emrespor, 2. Yarıda üstün oynamasına rağmen golü bulamadı ve maç bu skorla tamamlandı.

                Karşılaşmanın son dakikalarına doğru Akşehirspor kenar heyetinde bulunan bir şahsın Emrespor kulübesine doğru hakareti sonrasında tribünler karıştı. Emresporlu yönetici ve taraftarları emniyet güçleri sakinleştirirken Akşehirspor taraftarlarının küfürlü tezahüratları büyük tepki çekti.

                Emrespor’un gruptan çıkması için Pazar günü Gölyazı Belediyespor’la oynadığı maçı mutlaka kazanması gerekiyor. Kırmızı-siyahlılar, rakibini yenerek bir üst tura çıkmayı hedefliyor.

*Levent Doğan

 

 

Bu haber 1276 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...