Kickboksçularımız Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandılar

25 Haziran 2021 16:07

Gülsever Spor Kulübü sporcularından Mertcan Çelik ile 55 kiloda ve  Sinem Sarıyıldız, Şırnak’ta yapılacak Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda Isparta’yı temsil edecekler.

 Türkiye Kickboks Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası 01-07 Temmuz 2021 tarihleri arasında Şırnak’ta yapılacak. Isparta’yı temsilen Gülsever Spor Kulübü sporcularından 63 Kiloda Büyük Erkeklerde Mertcan Çelik ile 55 kiloda Genç Bayanlarda Sinem Sarıyıldız katılmaya hak kazandılar.

    Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Kickboks İl Temsilcisi ve Kickboks Milli Takım antrenörü Ali Gülsever şu bilgileri verdi:

“Başta şunu belirtmek isterim ki geçen yıl pandemiden dolayı yapılmayan bir turnuva bu yıl vakaların en az görüldüğü Şırnak ilinde yapılacak ve puan sistemi ile katılım sağlanacağından dolayı Isparta’mızı 2 sporcu ile temsil edebiliyoruz. İmkânlarımızın el verdiği ölçüde elimizden gelenin en iyi şekliyle hazırlandığımızı düşündüğüm bu şampiyonadan her iki sporcumdan da derece yapmalarını bekliyorum. Her iki sporcumun da rakipleri gerçekten çok zorlu rakipler. Fakat bende sporcularıma canı gönülden güveniyorum. Ve ikisinin de dereceye gireceğini düşünüyorum. Bu şampiyonanın sonunda milli takımlarda oluşturulacak bu sebeple bu şampiyonanın değeri daha fazla. Temenni ediyorum ki inşallah iki sporcumda Milli Takıma girecek dereceyi alır ve Isparta‘mızı en iyi şekilde temsil eder. Bizi yalnız bırakmayan ve her zaman destekleyen Spor İl Müdürümüz Murat Gevrek nezninde tüm Spor İl Müdürlüğü personeline, Federasyon Başkanımız Sayın Salim Kayıcı nezninde Tüm Federasyon personeline, Ispartalı tüm Kickboks severlere Kulüp yönetimine, İlimizde faaliyet gösteren tüm kulüplere, emek veren tüm Antrenör ve hakemlere, Antrenör arkadaşım Bülent Çetin’e teşekkürü bir borç biliyorum.”

 *Levent Doğan

Bu haber 1425 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...