TÜGVA’da Fatih Çelik güven tazeledi

28 Haziran 2021 18:23

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Isparta 3. Olağan İl Genel Genel Kurulunda tek listeyle girilen seçimde mevcut Başkan Fatih Çelik yeniden göreve getirildi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Isparta 3. Olağan İl Genel Genel Kurulu Öğretmenevinde yapıldı.  Kuran-ı Kerim Tilaveti ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törene TÜGVA Genel Başkanı Yardımcısı İsmail Levlek, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen,  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yasir Pirimoğlu, Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, sendika ve dernek başkanları davetliler katıldı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yasir Pirimoğlu ise Tügva’nın kongresinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, TÜGVA Başkanı Fatih Çelik ve yönetimini çalışmalarından dolayı kutladı.

                Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise Olağan Genel Kurulun hayırlar getirmesini dileyerek, “Şahsım olarak desteklerim sürecek. Allah yar ve yardımcınız olsun. Güzel işler yapıyorsunuz, sizleri kutluyorum” dedi.

                TÜGVA Genel Başkanı Yardımcısı İsmail Levlek, Fatih Çelik Yönetimini kutlayarak gençlerin her zaman yanında olacaklarını söyledi. Leylek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını dile getirdi.

                Fatih Çelik Başkanlığındaki TÜGVA Yönetiminde şu isimler yer aldı:

Mehmet Boztepe

Zeynel Bozkurt

Mevlüt Akkurt

Alperen Yılmaz

Rümeysa Turan

Yunus Kaya

A.Selim Çelik

Emrehan Turan

Ömer Korkmaz

Yasemin Doğan

Alican Çetinkaya

Osman Doğacı

Metin Göl

Abdullah Özel

Gülsüm Çelik

Ayşe Doğan

Esma Aldemir

Şifanur Kaya

*Levent Doğan

 

Bu haber 1328 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...