AÇIK HAVADA YOGA KEYFİ

28 Haziran 2021 18:24

Gökça’da pandeminin  stresinden kurtulmak için açık havada yoga yaptı. Etkinliğe katılanlar, yoga keyfini yaşarken bir yandan da temiz havanın tadını çıkardı.

Isparta’nın ilk ve tek yoga okulu sahibi olan Pınar Arıkaya,  Yoganationturkiye  adı altında Gökçay’da Yoga Aktivitesi düzenledi. Yoğun Katılımın olduğu yoga etkinliği Gökçay Isperlos’ta gerçekleştirildi. Yoga da kendisi sürekli geliştiren ve başarılı çalışmalara imza atan Pınar Hoca, katılımdan dolayı öğrencilerine teşekkür etti.

Yaklaşık bir buçuk yıldır devam eden korona virüs pandemisi nedeniyle insanlar zaman zaman gerek doğadan gerekse spordan uzak kaldı. Kademeli normalleşme takvimi kapsamında kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte hayat da normale dönmeye başladı. Isparta’da da kadınlar yaşadıkları pandemi stresini atmak için eğitmen Pınar Arıkaya eşliğinde doğada yoga yaptı. Gökçay mesirelik alanında gerçekleştirilen ücretsiz yoga etkinliğinde kadınlar bir yandan pandemi stresini atarken bir yandan da temiz havanın tadını çıkardı.

*Levent Doğan

 

 

 

Bu haber 1334 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...