Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele

28 Haziran 2021 18:27

26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü nedeniyle Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Yeşilay arasında etkinlik düzenlendi. 

Uyuşturucu ile mücadelede büyük bir başarı sağlayan Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, suçu önleme çalışmaları kapsamında da bilgilendirici etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Ekipler son olarak Cumartesi günü saat 14:00’de Belediye İşhanı önünde Yeşilay gönüllüleriyle birlikte açtıkları stantta hem broşür dağıtımı yaptılar, hem de halkın merak ettiği sorulara cevaplar verdiler.

VATANDAŞIN İLGİ ODAĞI ATHENA

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün gözdesi olan Athena isminde ki Narkotik Köpeği vatandaşların ilgi odağı oldu. Uyuşturucu operasyonlarının vazgeçilmezi olan Athena, etkinlik kapsamında küçük bir operasyonu da başarıyla yerine getirdi. 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü sebebiyle Isparta Yeşilay Şubesi Gönüllüleri de vatandaşları bu illete karşı bilgilendirdiler.

BROŞÜRÜN İÇERİĞİNDE NELER VAR?

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün, vatandaşa dağıttı broşürde yer alan başlıklar şu şekilde: ‘Uyuşturucu Nedir? Madde Bağımlılığı Nedir? Uyuşturucuya Başlama Nedenleri? Bağımlılık Döngüsü, Narkotik Suçlarla Mücadelenin Önemi, Uyuşturucuyla Mücadele Uygulaması programının nasıl kullanıldığı gibi konu başlıkları yer aldı. Ayrıca bu başlıklar vatandaşlara anlatıldı.

*Haber Merkezi

Bu haber 1312 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...