EMRESPOR ÇEYREK FİNALDE

29 Haziran 2021 16:49

Emrespor, Gölyazı Belediyespor’u Ethem, Emre Topbaş ve Selim Kartal’ın golleriyle 3-1 yenerek grubunu lider tamamladı.

Isparta Emrespor, Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 6. Grup’ta ligin son maçında Gölyazı Belediyespor’u 3-1 mağlup etti. Milli Egemenlik Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Manisa Bölgesinden Yunus Emre Çiftçi, Denizli Bölgesinden Hüseyin Asım Kılıç ve Talha Enes Taşçı isimli hakemler yönetti. Karşılaşmada yoğun güvenlik önlemleri alınırken güven güçleri, taraftarlar ve yöneticiler arasında gerilimli anlar yaşandı.

Emrespor, maçın 8. Dakikasında Ethem Özden ile 1 – 0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarını daha da artıran Emrespor, maçın 33. Dakikasında bu Emre Topbaş skoru 2 – 0 yaptı. İlk yarı bu skorla tamamlanacak derken, rakip Gölyazspor’un golü geldi. Maçın 42. Dakikasında Serkan Kaya durumu 2 – 1 yaptı.

Emrespor’da Bilge Kaan, Alperen’le yüzde yüzlük net gol pozisyonlarını  değerlendiremedi. Selim Kartal maçın 90. Dakikasında attığı golle maçın skorunu ve Emrespor’un da grup şampiyonluğunu ilan etti: 3 – 1.

Maçın 7 dakikalık uzatma dakikalarının tamamlanması ve hakemin bitiş düdüğü ile birlikte Emresporlu yedek futbolcu ve teknik heyet sahadaki futbolcuların yanına koşarak şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Kırmızı – Siyahlı taraftarların çağrısı üzerine tribünlerin önüne gelen futbolcular zafer gösterilerinde bulundular.

Emrespor, bu sonuçla bu sezon yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 6. Grup’ta 7 puanla birinci sırada tamamlayarak Play – Off’a yükseldi.

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:

Dak. 6: Emrespor atağında sol kanatta topla buluşan Süleyman Karaağaç hızla ceza sahasına girdi. Çapraz pozisyonda çektiği şutta top üstten auta çıktı.

Dakika 8 (Gol): Emrespor, aradığı gole bu dakikada kavuştu. Sağ çaprazdan yapılan ortada ceza sahası önünde topla buluşan Ethem Özden, rakibini çalımlayarak topu kalecinin solundan ağlara gönderdi: 1 – 0.

Dakika 33 (Gol) Emrespor bu dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ taraftan gelişen Emrespor atağında ceza sahasına yapılan ortayı iyi takip eden Emre Topbaş düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gördü: 2 – 0.

Dak. 36: Isparta Emrespor atağında Zekeriya Yasin’ın soldan ortasında Emre Topbaş ceza sahası çizgisinde kafa ile topu kaleye gönderdi. Ancak, top kaleci Barış’ta kaldı.

Dakika 42 (Gol) Bu dakikada ise konuk ekip Gölyazı Belediyespor’un golü geldi. Halil sağ kanatta aldığı topla yaklaşık 30 metre ilerledi ve ceza sahası çaprazında pasını Serkan Kaya’ya aktardı. Bu futbolcunun düzgün vuruşunda top uzak direğin yanından ağlara gitti: 2 – 1.

Dakika 87: Isparta Emrespr’da Selim Kartal aldığı topla hızla ceza sahasına girdi vuruşunda top üstten auta çıktı.

Dakika 90+2 (GOL) Emrespor’da ceza sahası içine yapılan ortada Selim Kartal ile Kaleci Barış aynı anda topa çıktılar. Kaleci büyük bir hata yaparak topu ıskalayınca Selim Kartal bu hatayı affetmedi ve yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 3 – 1.

*Levent Doğan

Bu haber 1262 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...