ISUBÜ Heyeti Özbekistan´da

30 Haziran 2021 16:33

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Taşkent Devlet Tarım Üniversitesi arasında yaklaşık bir ay önce online imzalanan işbirliği protokolünün uygulama aşamasına geçildi.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler başkanlığındaki Türk heyeti, imzalanan protokolün uygulamalı çalışmalarına geçmek üzere Özbekistan’ın Taşkent Devlet Tarım Üniversitesini ziyaret etti.

Özbekistan'da 7 gün sürmesi planlanan ziyaret ve temasların ilk gününde Taşkent Devlet Tarım Üniversitesi'nde incelemelerde bulunarak, gelecek planlamaları masaya yatırıldı.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Taşkent Devlet Tarım Üniversitesi heyetler arasında toplantı yapıldı. Önce heyet üyelerinin katılımıyla resmi görüşmeler tamamlandıktan sonra Tarım ve İşletme, Bitki Koruma, Hayvanat Bahçesi, Ormancılık ve Peyzaj Tasarımı Fakültelerine gezi düzenlendi.

ISUBÜ heyetinde, Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler, ISUBÜ Ulusal ve Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü Prof. Dr. Abdullah Diler,  Mevlana ve YÖS Koordinatörü Doç. Dr. Musa Yavuz, Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Nevzat Gürlevik, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanlığı öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Polat bulunuyor.

*Haber Merkezi

Bu haber 1484 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...