SENİRKENT ULUĞBEY YOLU ASFALT İŞİ TAMAMLANDI

2 Temmuz 2021 15:14

Isparta’da geçtiğimiz hafta başlayan sıcak asfalt çalışmasının hemen ardından köy yollarında sathi kaplama asfalt çalışmaları başladı.

Senirkent ilçesini Uluğbey köyüne bağlayan üç kilometrelik yolda dün başlayan sathi kaplama çalışmaları bugün sona erdi.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu çalışmanın devam ettiği yolda incelemelerde bulunarak Senirkent Kaymakam Vekili Zikrullah Erdoğan ve  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu’ndan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Seymenoğlu sathi kaplama asfalt çalışmasını gerçekleştiren işçilerle de bir süre sohbet ederek kolaylıklar diledi.

Isparta’da sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt çalışmalarının devam ettiğini kaydeden il özel idaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu bu yıl planlamalarında 60 kilometre sathi asfalt kaplama çalışmalarının yapılacağını söyledi.

Yol-İş Sendikası Antalya İki Nolu Şube Başkanı Adnan Kocabaş ise şehirde ne varsa köyde de olacak düsturuyla çalışmalara devam ettiklerini belirti.

Uluğbey Köyü Muhtarı Hasan Karaarslan ise asfalt çalışmalarında emeği geçen başta Vali Seymenoğlu ve İl Özel İdaresi ekipleri başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür etti.

Vali Seymenoğlu geçtiğimiz hafta başlanılan ve çalışmaları sona eren Eğirdir - Beydere arasında kalan altı kilometrelik sıcak asfalt çalışmasının son halini de yerinde inceleyerek İl Özel İdaresi yetkililerinden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

*Haber Merkezi

 

 

Bu haber 1309 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...