EMRESPOR ÇEYREK FİNALDE ELENDİ

6 Temmuz 2021 18:22

Kırmızı-siyahlılar, Eskişehir Anadolu Üniversitespor’la oynadığı maçta net gol pozisyonlarını değerlendiremezken uzatma dakikalarına kadar her iki takımda meşin yuvarlağı ağlara gönderemedi. Penaltılarda ise Eskişehir Anadolu Üniversitespor 4-1 kazanarak yarı finale yükseldi.

                Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Emrespor, ilk yılında çeyrek finallere kadar yükselme başarısı gösterdi. Grubunu lider tamamlayan Emrespor, Eskişehir Anadolu Üniversitespor karşısında üstün oynamasına rağmen penaltı atışları sonucunda elenerek 3. Lig hayallerini bir sonraki yıl ve yıllara bıraktı. Afyon Şuhut İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada Emrespor, Süleyman Karaağaç’la net bir gol pozisyonu değerlendiremedi. Ayrıca Yasin Aksungur’un Eskişehir Anadolu Üniversitespor kalecisi tarafından ceza sahası içerisinde düşürülmesi kararında penaltı beklerken kadın hakem ise ofsayt bayrağını kaldırarak orta hakeminin kararını etkiledi.

                Eskişehir Anadolu Üniversitespor, Emrespor karşısında pozisyon üretmekte bir hayli zorlandı. Emrespor, karşılaşmanın son dakikalarında Deniz Karadeniz’le gole çok yaklaşsa  da ceza sahası içindeki karambolde meşin yuvarlak direği sıyarak auta gitti.

                Uzatma dakikalarında da her iki takım kontrollü oynarken maç penaltılara gitti. Emrespor’da Selim Kartal ve Mustafa Dilek penaltı atışlarını gole çeviremezken Ethem Özden meşin yuvarlağı ağlara buluşturdu. Ancak Eskişehir Anadolu Üniversitespor, 4 penaltı atışını da ağlarla buluşturarak maçı da 4-1 kazanmasını bildi. Eskişehir Anadolu Üniversitespor, yarı finalde Kuşadasıspor’la karşılaşacak.

                Maç sonunda ise Emrespor Yöneticilerine, teknik heyetine ve taraftarlara güvenlik güçleri orantısız güç uyguladılar. Emrespor Yöneticisi Fehmi Gezer, biber gazından etkilenirken ilk müdahale saha kenarında bulunan ambulansla yapıldı. Emrespor Teknik Sorumlusu Mustafa Özsavlu ise maç sırasında ve sonrasında yaşananlara tepki gösterirken soyunma odasında emniyet güçleriyle arbede yaşandı.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1364 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...