Isparta HEM’de Yaz Kursları Başladı

7 Temmuz 2021 18:21

Isparta Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Niyazi Karadem, Merkezde Yaz Dönemi Kurslarının geçtiğimiz Pazartesi itibariyle başladığını belirterek; “Yaz kurslarımız da aynı kış kurslarımız gibi maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyularak icra edilmektedir” dedi.

Okul dışında öğrenme imkanı sunan Isparta Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, yaz tatilinde de eğitim vermeyi sürdürüyor.

410 KURS AÇILDI

Isparta’da 2020 - 2021 eğitim öğretim döneminde 410 kurs açarak 6 bin 577 vatandaşa eğitim veren Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, yaz kurslarını da faaliyete soktu. Geçtiğimiz Pazartesi başlayan yaz kursları Eylül ayına kadar devam edecek.

Kurs bitiminde ise kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika verilecek. Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Karadem; “Vatandaşlarımızın yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda gençlere spor kültürünü yerleştirmek amacıyla çeşitli branşlarda yaz kursları açıyoruz. Burada amacımız, vatandaşlarımızın zamanlarını verimli geçirmeleri, becerilerini geliştirmelerini, kursun branşına göre spor, müzik ve güzel sanatlar gibi işlerle uğraşarak meslek edinmelerini sağlamaktır.

Yaz kurslarımız başlamış olmakla birlikte bir taraftan da kayıtlarımız sürmektedir. Bu konuda yani kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler isterlerse Merkezimize bizzat gelebilecekleri gibi isterlerse Merkezimizin internetteki web sayfamızdan geniş kapsamlı bilgiye ulaşabilirler” dedi.

*Haber Merkezi

 

 

Bu haber 1301 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...