ISPARTA 32 SPOR TARIK HOCA’YA EMANET

12 Temmuz 2021 18:32

Pembe-yeşilliler, yeni sezonda takımı deneyimli teknik adam Tarık Söyleyici’ye emanet etti.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği 2. Lig’de güller diyarını temsil edecek olan Ispartaspor’da yeni teknik kadro belli oldu. Takımı Puro Lisanslı Deneyimli Teknik Adam Tarık Söyleyici çalıştıracak. Söyleyici’nin yardımcılıklarını ise Atrenörler Gökhan Çelebi ve Caner Yaraş, kondisyoner SDÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi Dr. İbrahim Kubilay Türkay ile yapacak.

2000-2001 Sezonunda da 2. Ligde de görev yapan Teknik Direktör Tarık Söyleyici, daha önce Alanyaspor, Kemerspor, Nazillispor ve Antalyaspor takımlarında da görev yapmıştı.

Teknik Direktör Tarık Söyleyici, “Isparta denince ayrı duygular içinde oluyorum. Bu kulübün kapısından 14 yaşında girdim. Türk futbolunda vitrine çıktığım kulübümde teknik direktör olmak güzel duygu dolu Memleketimizi gerek futbolcu gerek teknik direktör Türk futbolunda en şekilde temsil etim. Bununla onur ve gurur yaşıyorum. Bu bağlamda Isparta’nın tanıtım elçisi oldum. Bundan sonra tüm  enerjimi Ispartaspor için harcayacağım” dedi.

Ispartaspor Kulübü yapılan açıklamada ise, “ Teknik direktör olarak tecrübeli hoca Tarık Söyleyici, antrenörler Gökhan Çelebi ve Caner Yaraş, kondisyoner SDÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi Dr. İbrahim Kubilay Türkay ile anlaşmıştır.  Geçen sezonda  vurguladığımız gibi tercihimizi Ispartalı hocalardan yana kullanmış bulunmaktayız. Kulübümüz için hayırlı olması dileğiyle” denildi.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1298 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...