Isparta Belediyesi Hentbol Takımı, Türkiye Birincisi

12 Temmuz 2021 18:35

Isparta Belediyesi Hentbol Takımı, Alanya Açık Alan Hentbol Turnuvasında 2006-2007  erkekler kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Alanya Belediyesi ve Türkiye Hentbol Federasyonu'nun iş birliği ile düzenlenen 26. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası sona erdi.

Milli Egemenlik Stadı'nda 6 kortta, 48 takımdan 650 sporcu altı gün boyunca mücadele etti. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Türkiye Hentbol Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve Organizasyon Komite Başkanı İsmail Bayraktar ve organizasyon yetkilileri verdi.

Isparta Belediyesi Hentbol Takımı ise 2006-2007  erkekler kategorisinde Türkiye birincisi olarak tamamladı. Antrenör Recep Aydemir, "Turnuvaya Isparta belediyesi olarak katılmamızı sağlayan başta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen'e, Başkan yardımcımız Sayın Fahretdin Gözgün'e seyahat esnasında servis desteği veren sayın Abdurrahman Öz'e ve Seba Turizme çok teşekkür ederiz. Sporcularımızi göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutlarım.

1.5 yılın ardından böyle mükemmel bir organizasyonu eksiksiz tamamlayan organizasyon komitesindeki tüm değerli hocalarımıza, tüm gözlemci ve hakemlerimize, Alanya Belediyesi personeline çok teşekkür ederiz" dedi.

*Levent Doğan

 

 

Bu haber 1360 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...