“SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ”

15 Temmuz 2021 18:20

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Ispartaspor, yeni sezon hazırlıklarına Davraz’da devam ediyor.

Ispartaspor’un grubunda ise Kırklarelispor, Pendikspor, Zonguldakspor, Kastamonuspor, Kırşehirspor, Eskişehirspor, Ankara Demirspor, Karacabey Belediyespor, Akhisarspor, Bucaspor, Uşakspor, Nazillispor, 1922 Konyaspor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdmanyurduspor, Amedspor, Erzincanspor ve Pazarspor takımları yer alıyor.

Teknik Direktör Tarık Söyleyici,  sezon hazırlıklarının sürdüğünü belirterek; “Grubumuza baktığımızda güçlü takımlarla aynı grupta yer aldığımızı görüyoruz. Ancak, bizde güçlü bir takım kuracağız. Diğer takımların neler yaptığı bizi ilgilendirmiyor, kendi işimize bakacağız. Biz ligde zor da olsa terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Sonuna kadar gitmek için savaşacağız. Yapılanma içerisindeyiz. Yeni ve güçlü bir takım kurma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Transferlerimiz devam ediyor. Bugüne kadar olduğu gibi ince eleyip sık dokuyacağız ve ekonomik şartlarımıza uygun isimleri kadromuza katacağız. Amacımız ve hedefimiz ligde en iyi sonuçları alarak şehrimizin tek profesyonel takımını en iyi yerlere çıkarmaktır” dedi. 

*Levent Doğan

 

Bu haber 1308 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...