ISPARTASPOR GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU KURULUYOR

6 Ağustos 2021 18:29

Ispartaspor kurumsallaşma yolunda sağlam adımlar atmaya devam ediyor. Bu adımlar atılırken Ispartaspor gençleri düşünerek futbol camiasına ve Isparta'mıza yeni isimler kazandırmayı planlıyor.

Oluşturacağımız bu platformdaki amacımız Ispartaspor'a ve Futbol Camiasına yeni yöneticiler kazandırmak. Dünya'nın insana ve insan gücünde ihtiyacının yadsınamaz bir gerçek olduğunun farkındayız ve bu farkındalık doğrultusunda adımları atmaya başlıyoruz. Platformumuza başvuru yapacak olan kişilerin meslek gruplarının hiç bir önemi olmamaktadır. Çiftçisinden Doktoruna, Mühendisinden İşçisine, Aşçısından Garsonuna her meslek grubundan bireyler başvurularını yaparak platformumuza katılıp geleceğin yöneticileri olma yolunda adım atabilirler.

Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi :"Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır." bizlerde bu düsturda işimizi en iyi yapmaya gayret ederek bu işi başka bireylere de öğretmek gün geldiğinde emanetimizi gözü kapalı teslim etmek istiyor ve bütün Ispartaspor Gönüllülerini, Ispartaspor Gönüllüleri Platformu'na davet ediyoruz.

İletişim : 0507-735-07-65

*Levent Doğan

 

Bu haber 1318 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...