Ispartaspor’a Başkan Başdeğirmen’den Baklava ziyafeti

8 Ağustos 2021 17:39

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Davraz Kayak Merkezinde kamp yapan Ispartaspor takımını kampta ziyaret edip, ikramlarda bulunacaktı. Ancak, Başkan Başdeğirmen’in cenaze programı çıkması nedeniyle bunu gerçekleştiremeyince ikramlarını Davraz’a göndererek futbolculara ve Teknik heyete ulaştırılmasını sağladı.

Gerçekleştirilmesi planlanan ziyaret, Başkan’ın bir cenaze programına katılmasından dolayı son anda yapılamadı. Fakat, Başkan kendisi gidemese de 2 Tepsi Baklama, Meyve ve Çerezlerden oluşan ikramlarını Davraz’a gönderip futbolcu ve teknik heyete sezon öncesi moral verdi.

Ispartaspor Kulübü ise sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen, Davraz Kampındaki futbolcularımıza ve teknik heyetimize 2 tepki baklava, meyve ve çerez ikramı göndererek büyük bir jestte bulunmuşlardır.”

                Bu arada Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici ise futbolcularına hitaben yaptığı konuşmada Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in takımın maddi ve manevi yanında olduğunu söyledi. Söyleyici’nin konuşmasının ardından futbolcular ise Şükrü Başdeğirmen’i alkışladılar.

*Levent Doğan

Bu haber 1279 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...