Isparta Belediyesi İtfaiyesi Muğla’ya desteğe gitti

10 Ağustos 2021 18:19

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’nin orman yangınlarıyla mücadelesini büyük destek verdi. Manavgat ve Çandır’daki yangınların kontrol altına alınmasına katkı sağlayan Isparta Belediyesi’nin itfaiye ekipleri, Muğla’daki orman yangınının söndürülmesi çalışmaları için dün Çandır’dan hareket etti.

Türkiye’nin orman yangınları ile mücadelesi sürüyor. Farklı noktalarda meydana gelen orman yangınları ciğerlerimizi yaktı.

Orman yangınlarıyla mücadelede Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de kahramanlık örneği gösterdi.

Ekipler Manavgat’taki orman yangınının ardından Çandır’daki orman yangınına müdahale etti.

Yangının büyük ölçüde kontrol altına alınmasının ardından Isparta Belediyesi’nin itfaiye ekipleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda Muğla’daki orman yangınına gittiler.

Manavgat ve Çandır’daki yangınlara ekip olarak müdahale ettiklerini belirten Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Erkan Er, 4 araç 18 personel ile Muğla’daki yangına da müdahale edeceklerini ifade etti.

İtfaiye Müdürü Erkan Er’in konuşmasının ardından ekipler araçlarıyla Muğla’ya hareket etti.

İtfaiye ekiplerinin yanı sıra veteriner işleri müdürlüğü ekiplerini de Muğla’ya gönderdiklerini belirten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise, “Türkiye’rin bütün ormanları bizim. O nedenle Muğla’daki yangının söndürülmesi için tüm araçlarımızı sevk ettik” dedi.

*Haber Merkezi

 

Bu haber 1312 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...