ARYA Çiftliğinde ATV ile safari turları

16 Ağustos 2021 15:24

Arya’nın çiftliği, tüm at çiftliklerinde verilen hizmetlerin yanı sıra müşterilerine kendin getir– kendin pişir mangal hizmeti de sunuyor. Binicilik eğitimleri, at ve ATV ile safari turlarının da yapılabildiği Arya’nın Çiftliği işletmecileri Aliye – Raşit Gündüz, “Huzur ve mutluluk arayan herkesi, şehrin gürültüsünden ve kalabalıktan uzak doğal ve nezih mekanımıza davet ediyoruz” dediler.

Isparta’da uzun yıllardır hizmet sektöründe çalışan Aliye – Raşit Gündüz çifti, açtıkları Arya’nın Çiftliği ile kente yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Henüz 2 hafta önce merkeze bağlı Yazısöğüt Köyü’nde hizmete açılan Arya’nın Çiftliği’nde, serpme kahvaltı – kendin getir ve kendin pişir et mangal hizmeti ile okey – nargile gibi tüm kafe hizmetleri de müşterilere sunuluyor.

Arya’nın Çiftliği’nde ayrıca, belli günlerde canlı müzik dinletisi de gerçekleştiriliyor.

Sabah saat 08.00’den gece 02.00’ye kadar hizmete açık olan Arya’nın Çiftliği’nde, binicilik eğitimleri, at biniş turları – ATV turları ile birlikte atla safari ve ATV ile safari hizmetleri de yer alıyor.

Deneyimli ve profesyonel personeli ile yaklaşık 10 yıldan bu yana biriktirdikleri kafecilik tecrübesini at çiftliğinde birleştirdiklerini kaydeden Aliye – Raşit Gündüz çifti, doğum günü – nişan gibi özel günlerde de Isparta halkına hizmet vermek istediklerini ifade ettiler.

İRTİBAT TEL:05468803280

*Levent Doğan

 

Bu haber 1303 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...