“KOŞAN, MÜCADELE EDEN, SÜREKLİ GOLÜ DÜŞÜNEN BİR TAKIM OLACAĞIZ”

18 Ağustos 2021 15:46

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici,  Serik Belediyespor ile yaptıkları sezon öncesi ilk özel maçını değerlendirdi. Söyleyici, “Yeni bir takım olmamıza rağmen takımımızdaki gidişat gayet olumlu. İnşallah daha da iyi olacak” dedi.

Güller diyarını 2. Lig Beyaz Grupta temsil edecek olan Ispartaspor, 2021 – 2022 Sezonu için ilk özel maçını Afyonkarahisar’da 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Serik Belediyespor ile oynadı Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Afyon Zafer Stadında oynanan maçta  Ispartaspor Said Can Açıkalın’ın ayağından kazandığı golle öne geçti. Serik Belediyespor’un golü ise 2. Yarıda geldi.

“FUTBOLCULARIM TÜM YÖNLERİYLE ETKİLİ BİR OYUN ORTAYA KOYDU”

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, Afyon’da yaptıkları Serik Belediyespor maçını değerlendirdi. Deneyimli teknik adam Söyleyici, “Futbolcularım tüm yönleriyle etkili bir oyun ortaya koydu. Bizim amacımız; koşan, mücadele eden, basan bir takım oluşturarak sürekli golü düşünen, pozitif, taraftarların da beğenisini kazanan, formanın hakkını veren ve disiplinli bir takımı ortaya çıkarabilmektir. Bunu başardığımızda galibiyetler ve neticede de başarı zaten kendiliğinden gelecektir” dedi.

“DAHA DA İYİ OLACAĞIZ”

Davraz kampının ardından hazırlıklara kendi tesislerinde de devam ettiğini söyleyen Söyleyici, “Sabah akşam olmak üzere günde çift idman yapıyoruz. Takımımıza katılan yeni transferler var. Bu arkadaşlarımızın durumunu gerek top idmanları gerekse özel maçlarda göreceğiz demiştim. Şimdi bunu yapıyoruz. Yani hem antrenmanlarda hem de Serik Belediyespor ile yaptığımız hazırlık maçında bu arkadaşlarımızın durumunu daha iyi ve net görme imkanı buldum. Hazırlık maçlarımız devam edecek ve diğer hazırlık maçlarında da tüm futbolcularımızı sahada daha iyi bir şekilde görme imkanı bulacağım. Serik Belediyespor maçında baştan sona kadar bizim üstünlüğümüzle geçti. Zaman zaman rakibimiz atak imkanı bulsa da bunların golle sonuçlanmasına izin vermedik. Ben, maçın sonucundan çok ortaya koyulan oyuna bakarım ve takımımın ortaya koyduğu futbol da gayet olumlu. Daha da iyi olacağız” diye konuştu.

Bu arada Ispartaspor bugün Burdur MAKÜ Stadında saat 18.00 de Batman Petrolspor’la özel maçta karşılaşacak. Pembe-yeşilliler, 24 Ağustos  Salı  günü Isparta Atatürk Stadyumunda  saat 20.00 de Club Africain ile karşı karşıya gelecek.

*Levent Doğan

Bu haber 1250 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...