Gönen İlçesinde Kur’an Kursu öğrencileri kitapla ödüllendirildi

19 Ağustos 2021 16:10

Gönen Müftüsü Abdülhalim Erkoç, ilçede merkez, belde ve köylerdeki tüm Yaz Kur'an kurslarının 20 Ağustos Cuma günü sona ereceğini belirterek; “Kurs sonunda tüm öğrencilerimize Dini ve Kültürel Kitap hediye ettik” dedi.

Gönen Müftülüğü Kur'an Kursları  Kapanış programında ilçede merkez, belde ve köylerdeki tüm Kur'an kursu öğrencilerine Dini ve Kültürel kitap hediye etti. Gönen Müftülüğü, bu dönem 20 Ağustos'ta bitecek olan Kur'an Kurslarının hitama ermesi nedeniyle Musalla camii bahçesinde kapanış programı tertip etti.  Program öncesinde Gönen Müftüsü Abdülhalim Erkoç İlçedeki tüm Kur'an Kursu öğrencilerine dini ve kültürel kitap dağıttı.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Erkoç şunları söyledi; “Bu dönem boyunca Kur'an kurslarımızda helal ve haramı, dini, milli ve ahlaki ilkelerimizi öğretmeye çalıştık. Davranış ve tutumlarınızın olumlu manada değişeceğine inanıyorum. Geleceğimiz size verilen eğitim ve öğretime bağlı. Her şey bekleyebilir, eğitim ve öğretim bekleyemez. Bu, su ve hava kadar ihtiyacımızdır” dedi.

İlçe Müftüsü Erkoç, Kitapların hediyesinde katkısı olan hayır sahibi Atıf Gönenç'e teşekkür ederek kendisini tebrik etti.  Program öğrencilere yemek ikramıyla son buldu.

*Haber Merkezi

 

Bu haber 2075 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...