Bein Sports "Futbolun Şehirleri" Programında bu haftanın konuğu Isparta ve Ispartaspor oldu

19 Ağustos 2021 16:13

Bein Sports bu hafta Isparta şehrine gelerek Isparta şehrinin tarihi ve kültürel yönleriyle beraber Isparta'da futbolu ele aldı. Ispartaspor’u konu alan Bein Sports, Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Teknik Direktör Tarık Söyleyici ve Takım Kaptanı Efşan Geçgin'e yer verdi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Geçmiş yıllarda ve günümüzde Atakan Yazgan yönetiminin başarılarını takip eden çekim ekibi konu ile alakalı başkanımızla röportaj gerçekleştirdi. Stadımızı, tesislerimizi ve şehrimize hayran kaldıklarını dile getiren çekim ekibi özellikle stadyumumuza övgü dolu sözler söyleyerek zeminin bir çok süper lig kulübü zemininden çok daha iyi olduğunu dile getirdi. Röportajlar da Başkanımız Atakan Yazgan genç oyunculara önem veren ve genç oyuncuların profesyonel olması için çalışmalar yapan bir kulüp olduğumuzu, 9 ay 25 günde kazanılan 2 şampiyonluğun sırrının ise futbolu sevmek ve sıkı çalışmak olduğunu dile getirdi. Röportajlar esnasında Tarık Söyleyici hocamız ise Ispartaspor'un tarihinden, geçmiş ve şimdiki başarılarından söz ederek önümüzdeki sezonda ne gibi planlar yapıldığını anlattı. Son kısımda ise röportaj veren takım kaptanı Efşan Geçgin de kulübümüzün atmosferinden ve oynanacak olan 2.lig üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Programın tamamı Bein Sports'da yayınlanacak ve yayınlandığında resmi hesaplarımız üzerinden bilgilendirme yapılacaktır.”

*Levent Doğan

Bu haber 1327 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...