ISPARTA BELEDİYESİNDEN UYARI

19 Ağustos 2021 16:16

Isparta Belediyesi, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Belediyenin adı kullanılarak, Sütçüler İlçesi Çandır Yazılı Kanyon bölgesi için yardım topladıkları ortaya çıktı.

Belediye’den yapılan açıklamada; “Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen ve belediyemiz adı kullanılarak, Sütçüler İlçesi Çandır Yazılı Kanyon bölgesi ve ülkemizin diğer noktalarında yaşanan orman yangınları ile sel felaketlerine maruz kalan vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere gerek telefonla gerekse bazı mahallelerde ev ev dolaşılarak yardım istendiği noktasında duyumlar alınmıştır.

 Gerek Isparta Belediyesi gerek Belediye Başkanımız ve başkan yardımcılarımız tarafından hiçbir vatandaşımızdan herhangi bir ad altında yardım talebinde bulunulmamaktadır.

Bu hususta vatandaşlarımızın dikkatli olmaları ve gerek ayni gerek nakdi yardım talebinde bulunan kişi veya kişilere kesinlikle itibar edilmemesi hususunu kamuoyuna saygıyla duyururuz” denildi.

*Haber Merkezi

Bu haber 1268 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...