Milletvekili Gökgöz, gençlerle futbol oynadı

23 Ağustos 2021 18:20

Ak Parti Milletvekili Gökgöz, Isparta Belediyesi tarafından Zafer Mahallesine kazandırılan Semt sahasında gençlerle bir araya gelerek yeşil sahada boy gösterdi.

 

                Isparta Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediyesi tarafından Zafer Mahallesine kazandırılan Semt sahasında gençlerle bir araya geldi ve penaltı atışı yaptı. Muhtarlar Odası Başkanı Gökhan Büyükleblebi de Milletvekili Gökgöz’e eşlik etti.

                Milletvekili Gökgöz, “Gençlerimizin talepleri doğrultusunda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile şehrimize kazandırdığımız 16 adet semt sahasından Zafer Mahallesi Semt Sahasındayız. Mahalle Muhtarlığının organize ettiği turnuvada vatandaşlarımız ve gençlerimiz ile bir araya geldik. Birlikte hasbihâl ederek, penaltı atışı gerçekleştirdik. Genç evlatlarımız Cumhurbaşkanımıza selam ve teşekkürlerini ilettiler” diye sosyal medyadan bir paylaşım yaptı.

                Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal ise “Sayın Vekilim; Geçmişinde uzun yıllar futbol oynayan ve profesyonel futbolculuktan sonra milletvekili olan sizlerin Zafer Mahallemizdeki faaliyetimize teşrifleri sahada yer alan 8-13 yaş grubu çocuklarımıza ilham kaynağı ve bizleri ziyadesiyle memnun etti. Size ve Muhtarlar Dernek Başkanımız Gökhan Bey'e şahsım, muhtarlık ihtiyar heyetim, sporcularım ve mahallem adına teşekkür ederiz. Hürmetlerimle” açıklamasında bulundu.

*Levent Doğan

 

 

Bu haber 1616 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...