Spor Bilimleri Fakültesi Yeterlilik Sınavları Başladı

3 Eylül 2021 18:25

Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı başladı.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen yüzlerce gencin yeteneğini sergilediği sınava, bu yıl bin 625 öğrenci başvuru yaptı. 31 Ağustos – 5 Eylül 2021 tarihleri arasında Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek sınav sonucunda, Spor Bilimleri Fakültesi, “Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği” ile “Antrenörlük Eğitimi” bölümlerine toplamda 90 öğrenci alınacak.

FİZİKSEL MÜLAKATLARDA COVİD-19 ÖNLEMLERİ

Sınava ilişkin değerlendirmelerde bulunan Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mahmut Alp, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da özel yetenek sınavı liyakat ve şeffaflık ilkeleri esas alınarak sürdürülmektedir. Her adayın sınav sonrasında hatalarını görebilmesi ve itiraz edebilmesi adına SDÜ Bilimtv YouTube kanalında sınav boyunca canlı yayın gösterimi yapılmaktadır.” dedi.

COVID-19 pandemisine karşı her türlü önlemin alındığını ifade eden Doç. Dr. Alp,  sosyal mesafe kurallarına hem parkur içinde hem de sınav öncesi bekleme alanında dikkatle uyulduğunu belirterek mülakatını tamamlayan her adayın ardından parkurun yanı sıra el değen bütün gereçlerin dezenfekte edildiğini ifade etti.

NİHAİ SONUÇ LİSTESİ 7 EYLÜL’DE AÇIKLANACAK

5 Eylül tarihinde açıklanacak olan geçici sonuç listesinin ardından 7 Eylül’de nihai sonuç listesi açıklanacak. 8 Eylül ve 10 Eylül tarihleri arasında ise asil öğrenci kayıtları sürecek

*Levent Doğan

 

 

Bu haber 1632 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...