Ispartaspor Bucaspor’a hazırlanıyor

3 Eylül 2021 18:26

Yeni sezon için iki ayrı hazırlık kampı yapan pembe-yeşilliler, gözünü tamamen lige çevirdi. Ispartaspor, bu hafta sonu başlayacak olan ligin ilk maçında deplasmanda karşılaşacakları Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

2021 – 2022 Futbol Sezonunda Beyaz Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor, gözünü lige çevirdi. Yıllar sonra 2. Ligde mücadele edecek olanr pembe-yeşilliler, lig boyunca çok yoğun bir tempoya girecek olan Yeşil – Pembeliler birbirinden zorlu 18 maça çıkacak.

Bu doğrultuda, ligin ilk maçında deplasmanda Buca 1928 Spor takımıyla karşılaşacak olan Ispartaspor, bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Söz konusu hazırlıklar Cuma günü tamamlanacak ve Yeşil – Pembeli ekibin Cumartesi sabahı Bucaspor maçı için İzmir’e hareket etmesi bekleniyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 1. Hafta maçında Ispartaspor, 5 Eylül Pazar günü İzmir Buca Stadında, Buca 1928 takımıyla karşılaşacak. Maç saat 20.00’de başlayacak.

Ispartaspor’un grubunda

1922 Konyaspor

Akhisarspor

Amed Sportif

Anagold 24 Erzincanspor

Ankara Demirspor

Bucaspor 1928

Eskişehirspor

GMG Kastamonuspor

Karacabey Belediyespor

Kırklarelispor

Kırşehir Belediyespor

Nazilli Belediyespor

Pazarspor

Pendikspor

Şanlıurfaspor

Tarsus İdman Yurdu

Uşakspor

Zonguldak Kömürspor ekipleri yer alıyor.

                Bu arada Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve ligin ilk maçına hazır olduklarını söyledi. Söyleyici, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyleyerek, “Uyum sorunu aştık iyi yoldayız. Koşan, mücadele eden ve asla pes  etmeyen bir takım yarattık” dedi.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1283 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...