15. Bölge Eczacılar Odasında Esra Nemli Kurtbolat, güven tazeledi

7 Eylül 2021 17:40

15. Bölge Isparta Eczacılar Odası’nda Seçimli Olağan Kongre yapıldı. ITSO toplantı salonunda gerçekleştirilen kongrede ilk olarak Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Kongrede tüm maddeler onaylandı. Yönetim Kurulu Çalışma ve Hesap Raporları, Denetleme Kurulu Raporu, Çalışma ve Hesap Raporları ile Denetleme Kurul Raporları üyelerin bilgisine sunularak oy birliği ile kabul edildi. Tek liste ile gidilen seçimde 15. Bölge Isparta Eczacılar Odası Başkanı Esra Nemli Kurtbolat, yeniden seçilerek güven tazeledi. Başkan Kurtbolat'ın Listesinde Ahmet Burak Deniz, Seyfettin Mustafa Güreşir, Havva İnce ve İsmail Demir yer aldı.

“YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR KAMUDA DA BÜYÜK ÖNEM KAZANDI”

15. Bölge Isparta Eczacılar Odası Başkanı Esra Nemli Kurtbolat, pandemi döneminde yaşamlarını yitiren eczacı meslektaşlarını andı. Pandemi döneminin oldukça zorlu geçtiğini söyleyen Başkan Kurtbolat, şöyle konuştu:

“Pandemi dönemi mesleğimiz adına da hepimizi zorlayan bir dönem oldu. Ancak bu dönemi mesleki itibarımızı halk gözünde, kamu gözünde farkındalığımızı arttırarak kullanmadığımızı düşünüyorum. Tabi ki bu kolay olmadı. Hepimiz onca eczanelerimizde, pandemi de etkisiyle maalesef artan sosyal medya faciasıyla mücadele etmek zorunda kaldık. Yeri geldi eczacılar olarak gereksiz, itici itibarlarla maruz kalarak bunlarla da mücadele ettik.

Bizim gelecek olarak en büyük taşıdığımız gurur şudur ki: Tüm Türkiye’de meslektaşlarımız maske fiyatların satışlarından dolayı itibarsızlaştırırken, ilimizde hiçbir meslektaşımızın bu durumla karşı karşıya kalmamasını sağladık. Bunun için mücadele ettik. Kamu ile birlikte  Kamu Kurum Kuruluşları ile birlikte, devlet ile birlikte iş birliği içinde çalışarak herhangi bir konuda sıkıntı yaşamadan bu süreci tamamlamak için gayret içerisinde olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Bu pandeminin yanında ülkemiz çok zor sınavlardan da geçiyor. İzmir depremi, Manavgat, Bodrum, Muğla, Çankırı’da meydana gelen yangınlar ve yaşanan sel felaketi tüm ülkeye olduğu gibi bizleri de derinden etkiledi. Biz burada hem eczacı birliklerini, Isparta eczacı odasının birlikte kenetlenerek oluşturduklarını tüm kuvvetiyle hissettik. Buda biz yöneticiler olarak çok büyük bir gurur. Sizlerin desteği ile nerede canı yanan, halkımızdan vatandaşımız var ise onların yanında olmaya çalıştık. Maddi ve manevi onlara destek olmaya çalıştık, bu da bizler için çok büyük onur ve gururdur.  Yaptığımız çalışmalar kamuda da büyük önem kazandı. Devlet büyüklerimizden de, meslektaşlarımıza teşekkür rivayetlerini kabul etmek de bizler için büyük bir onur. Mesleki kazanımların artması için büyük bir kazanç olarak görüyoruz. Burada en önemli faktör, geçmişten gelen köklü bir yapının bugünlere bizlere güvenle emanet edilmiş olması. Yönetim kurulunda çalışan tüm arkadaşlarım ve değerli meslektaşlarımın katkısı, bizlere sunduğu destek, güç ve enerji bizler için en önemli güç oldu. İnanıyorum ki bizim devraldığımız bu bayrak köklü eczacı odasında dönemden döneme, devirden devire atlayacak. Birliğimizin, beraberliğimizin daim olduğu, sağlığımızın bir kuşku yaratmayacağı, hepimizin online ortamlarda değil de, galalarımızı yaptığımız, bayramlarımızı yaptığımız sağlıklı günlerde konuşmalı dileğiyle.”

*Haber Merkezi

 

Bu haber 1475 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...