ISPARTASPOR’DAN SON DAKİKA TRANSFERLERİ..

10 Eylül 2021 14:51

Futbolda 1. Transfer ve Tescil Dönemi önceki gün sona erdi. Ispartaspor, transferin son gününde Ankaragücü’nden Forvet Embiya Ayyıldız, Tuzlaspor’dan Sağ Kanat Oyuncusu Bozan Uymaz, Elazığ Karakoçanspor’dan Önlibero Seyid Ahmet Han ve Kaleci Hüseyin Ayan olmak üzere 4 futbolcuyla anlaşma sağladı.

Futbolda 1. transfer ve tescil dönemi Türkiye için sona erdi. Kulüpler, gece saat 00:00'a kadar anlaşma sağladıkları futbolcularla sözleşme imzalayarak transferlerini yapma imkanı buldular.

Süper Lig, 1. Lig, 2. Ve 3. Ligler kısacası profesyonel liglerde mücadele eden kulüpleri için transfer konusunda dün kritik gündü. Zira, transfer dönemi, dün kapandı.

Bu doğrultuda, bu sezon 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da takıma yeni isimler kazandırmak için transferin son günü olan dün hareketli saatler yaşandı. Yeşil – Pembeli taraftarların yeni transferlerin kimler olduğu konusundaki merakı ise alınan futbolcuları kamuoyuna açıklayarak giderdi.

4 FUTBOLCU RENKLERE BAĞLANDI

Ispartaspor bu doğrultuda transferin son gününde yani dün; Ankaragücü’nden Forvet Embiya Ayyıldız, Tuzlaspor’dan Sağ Kanat Oyuncusu Bozan Uymaz,  Elazı Karakoçanspor’dan Önlibero Seyid Ahmet Han ve Kaleci Hüseyin Ayan ile anlaşma sağlayarak renklerine bağladı.

Yapılan transferlerle ilgili olarak Ispartaspor FK sosyal medya hesabından şu açıklama yapıldı:

Transfer sezonunun bitmesine saatler kala Kulüp Başkanımız Atakan Yazgan Altınordu alt yapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon Ankaragücü forması giyen Embiya Ayyıldız’ı kadrosuna kattı.

Geçen sene olduğu gibi bu sene de Ispartaspor’un başarıya ulaşması için her saniyeyi değerlendiren Başkan Atakan Yazgan transfer döneminin bitmesine saatler kala yaptığı bu transfer ile kadromuzu güçlendirdi. 1,90 boyuyla ve oynadığı futbolla göz dolduran forvet Embiya Ayyıldız’a hoş geldin diyor ve Camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Kulübümüz geleceği parlak olan genç bir futbolcu ile daha anlaşmaya vardı. Galatasaray alt yapısında yetişen ve Galatasaray’ın genç takımlarıyla bir çok maça çıkan, sürati ve top tekniğiyle adından söz ettiren, bir çok kulübün gözlemlediği genç kanat oyuncusu Bozan Uymaz ile anlaşmaya varmıştır. Bozan’a hoş geldin diyor, tüm Ispartaspor taraftarlarına ve Camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Kulübümüz, tecrübeli futbolcu Seyid Ahmet Han ile anlaşma sağlamıştır. Oynadığı futbolla adından her sezon söz ettiren Seyid’e hoş geldin diyor, Ispartaspor taraftarlarına ve Camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Kulübümüz bünyesine genç futbolcuları dahil etmeye devam ediyor.

Ispartaspor'umuz 20 yaşındaki genç ve gelecek vaad eden kaleci Hüseyin Ayan ile anlaşma sağlamıştır. Tüm Ispartaspor taraftarlarına ve Camiamıza hayırlı olsun.”

*Levent Doğan

 

Bu haber 1207 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...