“Isparta-Burdur Duble Yolunu 29 Ekim 2022’de hizmete açılacak”

10 Eylül 2021 15:02

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta-Burdur Duble yoluyla ilgili olarak, “Sözümüzde bir takım gecikmeler olmuş olabilir ama biz asla ve katta sözümüzden geri durmadık” dedi.

Isparta’nın gündeminden düşmeyen konuların başında geliyor, duble yol projeleri. AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de duble yol çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 Milletvekili Gökgöz,  komşu il Burdur’la yapacak yolla ilgili şunları söyledi:

“Yol yapacağız, yol medeniyettir, su medeniyettir dedik. Sözümüzde bir takım gecikmeler olmuş olabilir ama biz asla ve katta sözümüzden geri durmadık.

Burdur’u inşallah 29 Ekim 2022 olarak Sayın Bakanımız Isparta'ya geldiğinde ifade etmişti. Allahtan bir mani olmazsa o tarihte Burdur’u, dostluk yolumuzu açmış olacağız. Ondan sonra Konya yolumuz. Daha sonra ise Isparta halkının sürekli sorduğu ve bitirin dediği yolumuz.

Geçmişte belki içme suyu havzası noktasında Eğirdir ve Karacaören barajı, dolayısıyla bir takım hukuki engeller bizim iş yapmamızı engelledi. Özel hüküm belirleme çalışması vesilesiyle ben İl Başkanıydım. Konya’da da aynı problemi yaşadık. Bu hep engel olarak önümüze çıktı.

Biz bunları bir şekilde Allah’ın izniyle aşıp, buraları yapmanın hazzını yaşamak istiyoruz. Niyetimiz zaten bitirmek. Konya yolundan Gelendost, Mahmatlara kadar bölümünü bitirmek. Geçiş güzergahında bu içme suyu havzası dolayısıyla çözüp, inşallah bu hattında biran önce duble bir yola kavuşturacağız.”

 *Levent Doğan

 

Bu haber 1290 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...